(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

4 ŞUBAT'A KADAR ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, öğrenci velilerine hitaben, “Bugünkü heyecanınızın, üniversiteyi bitirinceye kadar çocukların üzerinden almamanızı tavsiye ediyorum” dedi.
Kaymakam Çorumluoğlu, bugün ilk ve orta dereceli okulların yarı yıl tatiline girmesi vesilesiyle Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu ile Cemile Tatoğlu Ana Otkulu’ndaki karne törenlerine katıldı.
Çorumluoğlu, İlk okulun 1-E şubesinde gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde öğrencilere yaptığı konuşmada, okulu yaptıran hayırsever Nurdan-Orhan Oğuz çiftine teşekkür ederek, “siz burada bu güzel sınıflarda iyi eğitim görüyorsanız bunda en büyük katkı buradaki değerli Oğuz ailesinin. Hem bu okula katkılarından dolayı hem de aynı yardımlara devam etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BU DA BENİM KARNEM!
Burada öğrencilere karne dağıtmasının ardından Nehir Bektaş adlı öğrenci, kendi çizdiği ve üstünde Nurdan Teyze (Nurdan Oğuz), Ahmet Abi (Ahmet Oğuz) ve İsmail Abi (İsmail Çorumluoğlu) yazan resmi hayırsever çifte hediye etti. Duygulandığı görülen Nurdan Oğuz; “bu da benim karnem” diyerek mutluluğunu ifade ederek “okul yapaya devam” dedi.

GALOŞ GİYDİ
Daha sonra Cemile Tatoğlu Anaokuluna gelen Kaymakam Çorumluoğlu, Okul Müdürü Biray Demirhan Döl ve okul öğretmenleri tarafından karşılandı. Çorumluoğlu, binaya girişte kendisini çiçekle karşılayan küçük bir kız çocuğunu sevdi, bu arada bazı velilerin ayağında galoş görmesi üzerine “ o zaman biz de galoşla gireceğiz” diye konuştu.
Okulun iki sınıfına girerek öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Çorumluoğlu, şunları söyledi:

ÇOCUKLARINIZLA DAHA FAZLA İLGİLENİN
“Bütün çocuklarımızı kutluyorum, hayırlı olmasını diliyorum, Tabi ki çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen değerli öğretmen arkadaşlarımızı, okul idaremizi ve değerli velilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah yıllar sonra bu ve benzer okullarda konuşma yapan kaymakamlar, konuşma yapan kişiler bu çocuklarımız olur, Belediye başkanlarımız bu çocuklar içerisinde çıkar diye ümit ediyorum, Çünkü bir süre sonra biz bayrağı bu küçük yavrularımıza devredeceğiz. Ama çocuklardan da çok çalışmalarını istiyorum. Anaokulunda çocuklarla biraz daha ilgileniliyor ama sınıflar arttıkça ne yazık ki veli ilgisi de biraz azalıyor. Bugünkü heyecanınızın, üniversiteyi bitirinceye kadar çocukların üzerinden almamanızı tavsiye ediyorum. Kazasız, belasız güzel bir tatil diliyorum.”

VELİLERİNİZDEN KUMANDALARI ALIN!
Çocuklara da seslenen Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, “Çocuklar, tatil süresince ailenizle ve arkadaşlarınızla bol bol vakit geçirin. Televizyon çok az seyredin. Ailelerinizle oynayın, vakit geçirin. Onların elinde cep telefonu yada televizyon kumandası varsa alın” dedi.
Veliler ve çocuklarla hatıra fotoğrafları çektiren Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy eşlik etti.
Bugün başlayan yarı yıl tatili, 4 Şubat’ta okulların açılmasıyla sona erecek.




Bu sayfayı yazdır

18.01.2019 16:26:45

Bu haber 2025 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.794

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri