(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KONUŞULUYORDU, GERÇEKLEŞTİRDİ!

EREĞLİ                             

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK parti’den istifa ettiğini duyurdu.

Uysal, makamında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Ne mutlu ki bana, 5 yıl önce 'İyi İnsan', 5 yıl sonra bugün 'dürüst, çalışkan, çalmadı, çok şey yaptı, her şeye rağmen yaptı ama anlatamadı' diyorlar. Buranın bir evladı olarak, neler yaptığımı, nasıl yaptığımı, niçin yaptığımı, nelere önem verdiğimi, ne ile mücadele ettiğimi anlayın, anlamaya çalışın, anlatın. 'Eğitim, kutsallarımız, geleceğimiz halkımız' mı demişim,  yoksa 'benim, ailemin, silyasi geleceğim, rantım mı' demişim? 2013'te aday adayı olarak katıldığım AK parti'den bugün itibariyle istifa ediyoruim. Biliniz ki, ayrılmak zorunda bırakıldım. Kopartıldım. Sagıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgim ve saygım ömrüm boyunca devam edecek.Çocukken kazandığım çalışmak, okumak, öğrenmek ilkelerimi son nefesime kadar koruyacağım” dedi.

Kısa konuşmasının ardından gazetecilerin, “bir başka partiden aday olacakmısınız” şeklindeki sorusuna, “soru almıyorum, lütfen anlayışla karşılayın. Bana biraz vakit ayırın” diyen Belediye başkanı Uysal, gelen farklı sorular üzerine önce “hiçbir soruya cevap vermiyorum” derken ısrarla gelen sorulara yönelik de “Bu söylediğim cümleler haricinde hiçbir söylem yok. Bu cümlelerimi çözün, zamanı geldiğinde konuşurum” ifadelerine yer verdi.

“Partiden istifanızı aileniz biliyor mu?” şeklindeki soruyu ise Uysal, “Sadece eşim, oğlum ile kızım, bir de Yüce Rabbim biliyor, başka bilen yok” diye yanıtladı.




Bu sayfayı yazdır

18.01.2019 14:53:15

Bu haber 1853 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (11)
21.01.2019 13:53:24
Erol güneş diyor ki;

Bu insanlar giderayak neden illahide Üstlerine saygı sevgi atıfında bulunurlar. Deniz baykal geldi aklıma
19.01.2019 16:37:19
metin diyor ki;

ercan candan nasıl ekarte edildiyse hüseyin uysalda öyle ekarde edildi.candancılar diyorki uysal candanı sattı onun yüzünden aday yapılmadı candan.uysal o kadar güçlü olsa kendi adaylığını garantiye alırdı.dedikodulara prim vermeyin candan hocanın sevenleri öyle bişey yok.Başkanım krallar gibi yaptı başkanlığı sokaklara mahallere yaptıkları sayısız hizmet hep goz ardı edildi getireydi tarkani iki mileeti oynatsaydi en birinci başkan olurdu sen dik dur eğilme başkanım seninle gurur duyuyoruz.milletin hizmet umurunda değil dereleri yolları su basmış araçlar evler sularda yüzmüş umurlarında değil.dedim ya festival sahil yap en iyisi sen oluyosun bu şehirde.ben adım gibi biliyorum hüseyin uysal öyle bir aranacakki sizde hayret edeceksiniz.biz ne yaptık diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.
19.01.2019 00:13:59
şeref diyor ki;

başkanım meral akşenere git iyi partiye geç.iyi parti mecliste sonuçta mecliste olmayan partilerden girme.budönem olmazsa önümüzdeki dönem sen çok aranacaksın onuda biliyoruz.yanındayız.
18.01.2019 23:39:51
ah şu papatya falları diyor ki;

hüseyin uysalın çok üzerine gelmeyecektiniz,hizmet yapmak istediğinde borçlanmalar meclise geldiğinde yok şu bakanlığın sorumluluğunda diye topu taca atıp meclisi kitlemeyecektiniz,adamın önünü açacağınıza duvar çekmeyecektiniz.akp ereğlide bitmiştir.önce ercan hoca sonra hüseyin hoca.bu iki güç şuan yok.havai fişekçiler nerede ? hüseyin uysalı ercan candanı istemeyenler buyrun meydan sizin istediğiniz yapın.bu iki kişiolmadan bakalım seçimi nasıl kazanacaksınız.akp aday aradığında köşe bucak kaçanlar halil beyin korkusundan şimdi ağaçkakan olmuş mübarekler..
18.01.2019 23:15:46
ereğlili diyor ki;

samet efendi hüseyin uysal hemşehrim çarşıyada çıkar sahilede çıkar mahallelere gider vatandaşların içindede oturur.hırsız değil,yolsuz değil,kalpazan değil.adam gibi adamdır.durma başkanım başka partiye geç derhal iyi parti olur eski partin olur.ak parti seni aday yapsaydı ben eminim halil posbıyıkta karşısında olsa seçimi kazanırdı.Allah yolunu açık etsin hüseyin hocam.
18.01.2019 20:26:11
erkan õztūrk diyor ki;

huseyin uysalla ak partiyi ters duşuren sirtlanlar mutlu olsun hepsi kacar şimdi olsun hayatta herşey bir tecrube
18.01.2019 20:21:34
erkan õztūrk diyor ki;

huseyin abim ozunde sozunde adam gibi adamdir adam ne yapsin sirtlanlar adami sardigi aklini celdi yapayanliz kaldi ah huseyin abim benim ah o etrafindaki şahislar seni yakdi bitirdi ben zamaninda nasil aday aday oldugunu iyi bilirim ben ve ailem kotu gun dostuyuz her zaman bir abimiz olarak kapimiz sonuna kadar acik başimizin ustunde yerin var iyigun dostu degil kotu gun dostuyum sirtlanlar gibi makam ve para icin yaninda degilim iyi gununde degil kotu gununde yanindayiz huseyin kapilarimiz artina kadar acik huseyin abim
18.01.2019 20:03:55
erkan diyor ki;

ben kõtu gun dostuyum huseyin abimle sahildede carsidada yanyana abi kardes gezerim
18.01.2019 18:27:48
Candan sevmişiz diyor ki;

Ne diyelim ki yola çıktığını yolda bulduğuna değişirsen ne yolunu bulabilirsin nede yolcuyu şunu söyleyim çok geç kalınmış bir karar Ercan hocanın altın tepside sunduğu bir belediye başkanlığını hegomanyaya kurban ettiniz Ercan hoca seçilmedi diye havai fişek atanlar BİR NiSANDA dom dom kurşunu atmazsak namerdiz hoş geldin CHP
18.01.2019 15:27:47
samet diyor ki;

hayırdır maç devam ederken iyidi şimdi oynarken ıyıdı hep yanındakilere pas yapıyordun şimdi saha dişına alınırken su testısini kırıyorsun devam et sen daha neler neler göreceksın eregliden çarşıdan selam bıle alamıyacaksın bakalım kımle gezecen çınar altında unutma hüseyın uysal yukarı çıkarken gördüklerını görmemezlikten geldım şimdi aşağıya ınıyorsun senıde kimse görmeyecek
18.01.2019 15:12:23
AHMET YALÇIN diyor ki;

fatih çakırı cok mutlu etdin.allahin izniğle erol beyle bu seçimi alamayacaklar






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.739.678

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
396 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
180 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri