(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞTE ONLARIN EMEĞİ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Cemile Tatoğlu Anaokulu’nda, “Evimden Elimden’ isimli sergi açılışı gerçekleştirildi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nin ikinci katındaki sergi salonundaki serginin açılışında yaptığı konuşmada,  çocukların evde, aileleri ile birlikte atık materyallerden ürettikleri çalışmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Çocukların, aileleriyle birlikte vakit geçirmesinin çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Çorumluoğlu, şöyle dedi:

“Çünkü, günümüzde artık çocukların eline bilgisayar yada cep telefonlarını veriyoruz; çocuklar bir köşede, veliler bir köşede… O nedenle ortak bir şeyler yapmak son derece önemli. Bundan dolayı velilerimize, okul idaremize teşekkür ediyorum. Çünkü, atık malzemelerin değerlendirilmesi, çevreye duyarlı bir çocuk ve aile yetiştirilmesinde son derece önemli. Burada gördüğümüz kadarıyla da, çocuklarımız çok güzel eserler yapmışlar; elinize, emeğinize sağlık diyorum. Katkıları bulunan okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve katkılarından dolayı değerli Bölge Komutanımıza teşekkür ediyorum.”

DEMİRHAN PROJENİN AMACINI ANLATTI

Okul Müdürü Biray Demirhan Döl de, yoğun çalışma içerisindeki anne ve babaların, çocuklarıyla yeterli geçiremediklerine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Bu serginin planlanmasındaki amacımız siz değerli velilerimizin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerini, bir nebze de olsa çocuklarınıza vakit ayırabilmenizi, dolayısıyla, onlarla birlikte yaptığınız ürünün çocuklarınızdaki olumlu etkileri görmenizi sağlamaktır.

Projemize destek vererek atık materyallerden, ellerindeki malzemelerden yaptığınız el emeği, göz nuru ürünlerinizi burada sergilemekten onur duyuyoruz. Katılım ve katkılarınızdan dolayı tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, bizlere katılımlarıyla her zaman destek veren Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na, Sayın Karadeniz Bölge komutanımız Tuğarimal Cemal Özden Yazıcıoğlu’na, Sayın İlçe Milli eğitim Müdürümüz İsmail Aksoy’a şükranlarımı sunarım.”

Kaymakam Çorumluoğlu, açılış kurdelesini kesmek üzere öğrenci ve velileri de davet ettiği açılışı, Tuğamiral Özden, Aksoy ve Döl ile birlikte gerçekleştirdikten sonra ailelerin,, çocukları ile birlikte ve öğretmenlerin yaptığı atık malzemelerden yapılmış eserlerin yer alıdğı sergiyi gezdi.

Yaklaşık 200 eserin bulunduğu Sergi, 18 Ocak Cuma akşamı mesai bitimine kadar gezilebilecek.




Bu sayfayı yazdır

17.01.2019 14:25:03

Bu haber 1185 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.026.074

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri