(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MEKANIN CENNET OLSUN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Şirin Ereğli Gazetesi Kurucusu duayen Gazeteci Bedri Erel, son yolculuğuna uğurlandı.

Sabah saatlerinde, tedavi gördüğü özel hastanede aniden yaşamını yitiren Erel için, Ereğli Gazeteciler Derneği binası önünde tören düzenlendi. Buradan alınan cenazesi Bozhane Camisi’ne getirilen merhum Erel, ikindi namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Büyük oğlu Tahsin Erel’in yetişemediği cenazede Şirin Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şafak Erel ile torunu İlkin Erel; taziyeleri kabul etti.

Cenazeye, Ereğli kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkan Vekili Sevdekar Aras, Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, İstanbul Deniz Ticaret Odası (DTO) Gemi İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Kamil Ustaoğlu, AK parti Ereğli belediye Başkan Adayı Erol Şahin, eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Eski Alaplı Belediye Başkanı, Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Eski Ereğli TSO başkanı Sertan Yalçın, CHP Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Semih Özkök, çok sayıda siyasi parti, oda ve dernek başkanları, temsilcileri, basın mensupları ile ailesi ve yakınları katıldı.




Bu sayfayı yazdır

16.01.2019 16:48:19

Bu haber 1574 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
16.01.2019 23:39:28
mevsim salatası diyor ki;

değerli büyüğüme rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.ölümlü dünya kimse kimseyi kırmasın üzmesin.bu dünyanın öteki tarafıda var.özellikle gazeteci arkadaşlar birbirinizi başkaları için kırmayın dökmeyin üzmeyin.onlar barışırlar kötü siz kalırsınız.bugünkü tabloda ben derimki halil posbıyık ile hüseyin uysal şuana kadar hiçbir şekilde ne tartıştılar ne polemiğe girdiler.gayet iyi anlaştılar doğrusuda budur.bu iki güçlü isim işbirliği yapıp ereğlinin geleceğinde rol oynamalı.birlikten kuvvet doğar.yaşitibariyle hüseyin bey bir partiden aday olsun halil beyde desteklesin tadından yinmez..bütün dengeler alt üst olur.buda bir fikirdir.yada halil bey aday olsun hüseyin bey desteklesin.




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.467

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri