(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADAYLAR BİRER BİRER…

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, AK Parti belediye başkan adayları tanıtım toplantısı düzenlendi.
Teşkilatlardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Site Spor Salonu’ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Sayın Cumhurbaşkanım ben bugün Zonguldak’tayım” dediğini belirten Kandemir, “teşkilatlarıma, hemşehrilerime çok selam et. Ben biliyorum emeğin başkentinden öyle bir sez gelecek ki 31 Mart akşamı Türkiye’ye örnek olacak kardeşlerim o aşk ve sevda ile mücadele edeceklerine inancım tam’ dedi. Şimdi salona gelip bu coşkuyu heyecanı, atmosferi görünce nasip olursa dönüşte kendisine arz edeceğim, Allah’a hamd olsun Zonguldak’ dünüyle, bugünüyle hazır, yarını inşa etmeye hazır diyeceğim” diye konuştu.

TÜRKMEN: BU KUTLU YOLDUR
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak’ın AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sahip çıktığını savunarak, şöyle dedi:
“Bu yol kutlu bir yoldur. İfadelerde zorlandığımız dönemler olabilir. Yol arkadaşlığı yaptığımız Cumhurbaşkanımız ile inşallah ahret arkadaşlığı da yaparız diye düşünüyorum. Zonguldak liderimize hep sahip çıktı, bunda sonra da sahip çıkacağınızın bilinci içerisindeyim. Aday arkadaşlarımızın çıktığı yolda bizler onların yanında, yardımcısı olacağız. Yıllardır inşallah bu dönem hizmeti fazlasıyla birlikte alacağız. Cumhurbaşkanımıza dedim; Biz, insanımıza, Zonguldak’a güveniyoruz, onlar her şeyin en iyisine layıktır. Sizden rica ediyorum, biz kardeşliğimizi bozmayacağız. Aday adayı kardeşlerimiz de bir yerlerde değerlendirilecektir. Bu bir nöbet değişimidir.
Bu bir büyük medeniyet projesidir. Cumhurbaşkanımızın yürüyüşü de odur. Türkiye, yoluyla, eğitimiyle, sağlığıyla dünyanın gıpta ile baktığı bir ülkedir. Bu güzel kutlu yürüyüşümüzde yolumuzdan bizi kimse döndüremez.”

ÇOLAKOĞLU: BUGÜN FETİH GÜNÜDÜR
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, günün ‘fetih günü’ olduğunu savunarak, şunları söyledi:
“Bugün Zonguldak’ta fetih günü başlamıştır, hem beraber gönüllere vicdanlara, kalplere sefere çıkıyoruz. Bu seçim sonunda AK Parti ile beraber Zonguldak şahlanacaktır. Bugün yeni bir sayfa açtık.Adaylarımızla birlikte durmak yok, yola devam diyerek 31 Mart’a kadar çalışarak 1 Nisan’dan itibaren Zonguldak’ı ayağa kaldıracağız. Aday adaylarımız kendilerini saf dışı kalmış saymasınlar. Bugün bayrağın devredecek belediye başkanlarımız da var. Bu bir bayrak yarışıdır. Bakın hainler pusuda, bir deyimle zillet, bir deyimle illet pusuda bekliyor. Sabahtan başlayıp gecelere kadar çalışarak Zonguldak bunu başaracaktır.”

UÇAR: ATMOSFER ÇOK GÜZEL
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti’nin ilk seçimlerini 2002’de kazandığını hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bugün, 2019 AK Parti her geçen gün büyüyerek vatandaşların karşısına hizmet ederek çıkıyoruz, vatandaşımızın teveccühünü alarak çıkıyoruz. Burada çok güzel bir atmosfer ile karşı karşıyayım. Bu da beni çok mutlu ediyor. Yerel seçimlerde Zonguldak halkının şunu çok iyi bilmesini istiyorum. Zonguldak yerelde hizmete susamış bölgelerimizi Zonguldak’ı şaha kaldıracak ekiple yola çıktık. Vatandaşlarımızın teveccühü ile de Zonguldak’ta AK Parti belediyeciliğini alacağız.
Merkezi hükümet ile yerel yönetimleri birleştirerek Zonguldak’ımıza çok güzel hizmet yapacağımızın sözünü veriyorum.”

DR. ALAN: PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine, “git, seçimi al” dediğini dile getirerek, şunları kaydetti:
“Ben de sayın Cumhurbaşkanımıza, bu seçimi canla başla çalışarak alacağımıza ve Zonguldak’ın hep birlikte şaha kaldıracağımıza yürekten inandığımı söyledim. Bu sözü tüm teşkilatlarımıza, aileme, dostlarıma ve hemşehrilerime güvenerek verdim, çünkü Zonguldak’ımızda bir birine güvenmiş, kenetlenmiş en güçlü teşkilat bizim teşkilatımız olan AK Parti teşkilatımızdır. Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini kazandığım bu şehirde bu görevi layık gösterilmesinde anlatmak için kelimeler kıyafetsiz kalır. Zonguldak’ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu yüzden Zonguldak’ımızı ak belediyecilik hizmeti ile taçlandırmak istiyoruz. Yakın zamanda açıklayacağız projelerimizi vatandaşlarımıza ‘iyi ki oyumuzu ak partiye vermişim’ dedirtmek zorundayız. Zonguldak’ın kanayan yarasına merhem, sorunlarına çözüm olmaya geliyoruz. Söz veriyorum mutlu bir Zonguldak’ı hep beraber inşa edeceğiz.”

TOSUN: YENİ BİR YOLUN BAŞLANGICI
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da, bugünün yeni bir yolun başlangıcı olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:
“Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ demişti. Evet, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek çıktığımız yolda bu salonda güzel ve gür ses ile artık Zonguldak’ta da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyoruz. Bugün yeni bir yolun başlangıcındayız. Hamdolsun gibi sizler gibi yol arkadaşlarım var. 24 Haziran’da oyunu artıran ikinci il olduk, bu başarı sizlerindir. Yolumuz uzun ve çetin bu yolları sizlerle aştık yeniden sizlerle aşacağız. İşte bizim işimiz bu seveceğiz, seveceğiz omuz omuza vereceğiz. Omuz omuza verince yollar bize dayanmaz. Zonguldak’ımızın her birimize ihtiyacımız var. Bizi bir araya getiren şey. Aslında Zonguldak’ın kendisidir. Zonguldak bağıra bağıra sizi çağırıyor. Tevazu ve gayretimiz çalışmak olacaktır. Hep birlikte koşacağız tekrar zirveye oturacağız.
Ömer kardeşimiz ile Zonguldak’ın özlemini çektiği gönül birliği anlayışına inşallah kavuşturacağız.
Biriniz aday gösterilecek, diğerleri de bu görevi en iyi şekilde yapacak kapasitededir. Adayımız, Genel Başkanımız Erdoğan ve ekibi ile değerlendirilerek belirlenmiştir.
Bu ilke ve hedef doğrultusunda, aday adaylığı sürecinde olduğu gibi bugünden itibaren adayımız arkasında kenetlenip, ben değil, biz anlayışıyla Zonguldak’ın başarısı için çalışacağız. 31 Mart akşamı da bu başarının taçlanacağına inanıyorum.”
Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’in Belediye başkan adaylarını tek tek anons ederek açıkladığı toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İŞTE ADAYLAR

Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin

Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun

Çaycuma Ahmet Güral Karaelmas

Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü

Gökçebey Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinoğlu

Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun

Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş

BELDELER

Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş

Kandilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Güldalı

Ormanlı Belediye başkan Adayı Bayram başol

Gümeli Belediye Başkan Adayı Ataç Tosun

Bakacakkadı Belediye Başkan Adayı Rahmi Aluz

Beycuma Belediye başkan Adayı  Vural Kundakçıoğlu

Çatalağzı Belediye Başkan adayı Ersun Gürsel

Çaydeğirmeni Belediye Başkan Adayı  Satılmış Gebeş

Elvanpazarcık Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uzun

Filyos Belediye Başkan Adayı Ömer Ünal

Gelik Belediye Başkan Adayı Burhan Sezgin

Karapınar Belediye Başkan Adayı Necdet Erdek

Muslu Belediye Başkan Adayı Murat Kavuk

Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ertan Aydoğan

Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş

Saltukova Belediye Başkan Adayı Makbule Zerrin Güneş




Bu sayfayı yazdır

13.01.2019 16:14:28

Bu haber 1734 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
14.01.2019 14:03:41
AHMET YALÇIN diyor ki;

zonguldak ve ereğli hayırlı olsun CHP ye... zoru kolaya getirdi akp chp için....ordulu adaymi vardida aday adayların içinde de karşımıza çikardınız.. oylar cumhur ittifakının diğer adayı TALAT ŞEKERE
13.01.2019 17:23:45
POLAT diyor ki;

FETİH GÜNÜNÜBİLMEMDE AĞLAMA DUVARI ZİNCİRİ OLACAK ÖZELLİKLE EREĞLİ VE ZONGULDAKTA AKP İÇİN ALTIOK GELİYOR GÜMBÜR GÜMBÜR.CHP NİN ADAY ADAYLARINDAN BİRİ DEDİKİ BANA HÜSEYİN UYSAL OLSA ZORLANIRDIK EROL ŞEHİNE KARŞI SEÇİMİ RAHAT ALIRIZ..
13.01.2019 16:23:14
Necati Şaşmaz diyor ki;

Hahahahhahaha






Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 75.754.513

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
419 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
184 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri