(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ İÇİN GÜZELDİ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, açılışları gerçekleştirilen dernek binaları dolayısıyla ilçeye gelen misafirleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu bildirdi.

Uysal, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, 11 Ocak’ta Müftü Mahallesi Uzunkum Caddesi’nde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şubesi, LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği ve Maden Şehitleri Aileleri Derneği’ne tahsis edilen dernek evlerinin açılışının gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Akşam ise Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlenen yemekte eşi Sevim Uysal ile birlikte konukları ağırladıklarını anlatan Uysal, katılanlara teşekkür etti.

Karşılıklı çeşitli hediyelerv e plaketler verilen yemeğe Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Astsubay Sayın Mustafa Işık, Ereğli Şube Başkanımız Mehmet Ali Demirdüyen, Zonguldak Şehit Madenci Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Çetin Yiğit, LÖSEV Zonguldak Temsilcisi Tarkan Atik katıldı.

BELEDİYEDE YEMEK İKRAMI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, dün sabah 45 şehirden geldiği belirtilen konuklara Ereğli Belediye Binasındaki yemekhanede öğle yemeği ikramında bulunduklarını da ifade ederek, “İlçemize, ülkemizin 45 farklı şehrinden gelen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Astsubay Sayın Mustafa Işık, Ereğli Şube Başkanımız Mehmet Ali Demirdüyen ve diğer şehirlerimizin dernek başkanları ve yöneticilerini misafir etmenin gururunu ve onurunu yaşadık. Tüm başkanlarımıza ve şehit ailelerine ve gazilerimize katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.




Bu sayfayı yazdır

13.01.2019 10:28:04

Bu haber 1498 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.01.2019 18:35:07
nurdan diyor ki;

ağırlasan ne olacak sayın başkanım ahde vefamı var bu memlekette.uğraştın didindin ölmüş annene dahi küfürler edildi senin bu memlekette ahlaksızca...bunu yapanlarda buranın insanları güyya. ağzını açıp karşılık bile vermedin.bukadar demokrat bir insan aday gösterilmedi.sen dön cumhuriyet halk partisi ailesine bu aile sana sahip çıkar.baktın meclis kitlendi geçseydin eski partine emin ol yapmak isteyip yapamadığın tüm projelerin şuan bitmişti..halil başkana yapılanlar sanada yapıldı.




Şu anda 35 kişi online
Toplam ziyaret : 76.022.137

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
805 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
415 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1433 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri