(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL'DAN SICAK İLGİ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Ve inşallah bir gün Kudüs Filistin’in ebedi başkenti olacaktır. Kudüs’ü savunmak insanlığı savunmaktır” dedi.

Bugün (11 Ocak) Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan  “Filistin Özgür Olmadıkça Tüm Şehirler Tutsaktır” konulu söyleşiye katılmak üzere ilçeye gelen Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, Ereğli halkının her zaman Filistin halkının yanında olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Günlerin en hayırlısı olan bu Cuma gününde, belediyemizin ve şehrimizin bereketli misafiri oldunuz. Yüce Türk milleti, kardeş ve dost Filistin halkına her zaman saygı ve muhabbet beslemektedir. Öz vatanında İşgal altındaki kardeşlerimizin özgürlüğü için dua etmektedir. Kendi topraklarında ablukaya alınmış, zulme maruz kalmış, göçe zorlanan Filistin halkının haklı davasında her zaman yanındadır. Adil ve devamlı barışın tesis edilmesi için kardeş halkın destekçisidir. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Ve inşallah bir gün Kudüs Filistin’in ebedi başkenti olacaktır. Kudüs’ü savunmak insanlığı savunmaktır. İnanıyoruz ki; Yüce Allah Kudüs’ten İslam dünyasının izlerini silmek isteyen soykırımcılara fırsat vermeyecektir. Bu duygularla sizleri halkım adına tekrar selamlıyorum.”

Büyükelçi Mustafa da, Başkan Uysal’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Ereğli ile ilişkileri geliştirmek istediklerini ifade ederek, “Filistin halkı, Türk halkını sadece dost bir halk olarak değil aynı zamanda kardeş olarak görmekte, ecdad topraklarının hamisi olarak benimsemektedir. İsrail, ABD’nin de gücünü arkasına alarak, Filistin halkının özgürlüne kurşun sıkmaktadır. Filistin halkı, bütün gazete ve dergilerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Kudüs’e sahip çıkmasını, Kudüs’ün kırmızı çizgi olarak belirlemesini saygıyla ve muhabbetle karşılamıştır” dedi.

Büyükelçi Dr.Faed Mustafa, kendisine çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Uysal’ı, Ramazan ayında Kudüs’e davet etti.




Bu sayfayı yazdır

11.01.2019 12:48:35

Bu haber 1331 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
11.01.2019 19:35:19
cumalı diyor ki;

FATİH ÇAKIRDA KARAR KILINMIŞ BÜTÜN EREĞLİ KONUŞUYOR BUGÜN KESİNLEŞMİŞ.HÜSEYİN UYSALI ÇOK ARAR BU MEMLEKET..FATİH ÇAKIRDA HÜSEYİN UYSALIN YARISI KADAR OY ALIR.CHP YE ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.OYLARIMIZ EROL ÇİVİCİYE ALLAHIN İZNİYLE.20 SENE DAHA CHP BAYRAĞI ARTIK DALGALANIR BELEDİYEDE.
11.01.2019 13:01:02
ALAATTİN UÇAR diyor ki;

Sayın büyük elçi şirin KDZ EREĞLİ mize hoş geldin Rabbim bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine filistin halkı için yapılacak duaları izzeti dergahında kabul etsin kudüs filistin in başkenti olacak inşallah ALAATTİN UÇAR İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAY ADAYI




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.701

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri