(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GARANTİ ZİYARETLERİ!

EREĞLİ/GÜLÜÇ

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Gülüç Belediye başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret ettiler.

Milletvekilleri, beraberlerinde AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte ziyaret ettikleri Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş tarafından belediye binası girişinde karşılandı.

Milletvekillerinin, tekrar partilerine dönmesi dolayısıyla kutladıkları Başkan Demirtaş, “Yuvaya hoş geldin” dediler.

Demirtaş da, ziyaretlerinden dolayı Milletvekilleri ile teşkilat mensuplarına teşekkür ettiği konuşmasında, 31 Mart’taki Mahalli İdareler (Yerel) Seçimlere hazır olduğun mesajını verdi.

UYSAL’A “ADAY” GİBİ SÖZLER!

Milletvekilleri, daha sonra ziyaret ettikleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, görevini başarıyla sürdürdüğünü dile getirdiler.

Milletvekili Türkmen, Uysal’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Kimin o demesi bu demesi, hava atması beyhudedir, lüzumsuzdur. Bir algı yaratmaya gayret ediyorlar. Buna gelmeyeceksiniz, gelmeyeceğiniz. Bundan sonra daha büyük bir şerefle ayakta tutacağız” dedi.

Uysal’ın 2014 seçimlerini hatırlatan Türkmen, şöyle dedi:

“Halil Posbıyık dediğiniz zaman bir efsane gibi görülen bir şey vardı Ereğli’nin içinde. Baktınız ki hiç bir şey olmadığını görüyoruz. Dolayısıyla bu işi başaran Ereğli’de bizim gençlerimiz, kadınlarımız ve milletimiz bundan sonraki seçimleri de bunu başarmaya muktedirdir. Ve başaracaktır Allah’ın izniyle.”

Milletvekili Türkmen’in Uysal’ı motive eder türdeki sözleri “Hüseyin Uysal’ın yeniden aday gösterileceğine” yönelik yorumlandı.

Uysal da, milletvekilleri ile kalabalık partililerin ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, “AK Parti ailesi burada güzel bir fotoğraf verdi. 31 Mart’ta çok önemli bir seçim olacak.. Yine hep beraber ve birlik içinde önümüzdeki seçimlerden başarılı çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Milletvekili Uçar’da, güçlü bir lider ve güçlü bir siyasi iradenin bu ülkeyi yönettiğini belirtirken, daha çok gayretle 31 Mart yerel seçimlerinden başarılı çıkacaklarını savundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da önlerinde ülke, bölge, Ereği ve Zonguldak için çok önemli bir seçim olacağını hatırlatarak, Zonguldak’ta olduğu gibi önümüzdeki günlerde genel merkezin 7 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacağını belirtti.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’da, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür ederek, 31 Martta yapılacak olan seçimlerin ülkeye ve ilçeye hayırlar getirmesini diledi.

Ziyarette, Partinin Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, AK Parti Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ile AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Atay, Fevzi Mazlum ile bazı partililer hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

5.01.2019 18:20:30

Bu haber 1144 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
06.01.2019 03:16:45
faruk diyor ki;

polat bey kusurabakmada o algıyı muhalefetten çok sizin partinizin mensupları verdi.uysal çalışmıyor algısını bunlar yaptı.ben dikkat ediyorum ilk dönemde bu kadar çalışan ben başkan görmedim ama sorsan başkan ne yaptı çalışmıyor.ne yapacak bu adam ilk dönem.bence fazlasıyla çalıştı.ereğli geriye gitti diyen sosyete zihniyeti ereğlide ne olduda ereğli geriye gitmiş.chp fabrikalar açmışta hüseyin uysalmı kapatmış ne yapmış.365 günün 3 günü düzenlenen festivallere ara verildi diye ereğli geriye gittiyse bırakın en geriye gitsin.memleketin alt yapısı bitmemiş,halen bir dünya bozuk yol varken festival bize lükstür.daha bir çok mahalleye kanalizasyon,doğalgaz yeni hüseyin uysal döneminde gitmiş.başkankendini anlatamıyorsun reklamını yapamıyorsun ekibin çok zayıf.posbıyığın basın ekibine bakıyorum bazıları şimdide senin basın ekibin ne olacak bu iş ?




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.634

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
810 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
422 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1439 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri