(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POŞET BİLMECESİ!

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla, “marketlerde müşteriye verilen poşetlerin en az 25 kuruşa satılmasına yönelik 1 Ocak 2019'dan itibaren uygulamaya başlanmasıyla birlikte vatandaşlardan farklı yorumlar gelmeye başladı.

Çok sayıda vatandaş, sosyal paylaşım siteleri vasıtasıyla yaydıkları yorumlarında, poşetlerin para ile satılmasına karşılık, ‘iade ücret’ talebinde bulunuyor.

Yorumlarda ağırlıklı olarak, “belki küçük bir ayrıntı ama önemli. Parasını benim verdiğim poşetin üstünde neden marketin reklamı olacak? Reklam işleri beleşe olmaz, bu işin sektörü ve piyasası var! 25 kuruşa poşet alıyorsam, ya reklamsız temiz poşet verecek, yada reklamı için bana 50 kuruş ödeyecek” ifadeleri yer alıyor.

Bu ifadelere dayalı yorumlar, kısa videolarla da sosyal sitelerde paylaşılıyor. Gelişmelerin ne şekilde olacağı ise merak ediliyor!

Diğer yandan, vatandaşlar ise konunun gündeme gelmesiyle birlikte evlerinde biriktirdikleri poşetleri kullanmaya başladılar.




Bu sayfayı yazdır

2.01.2019 11:03:22

Bu haber 2504 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.01.2019 20:27:32
hüseyin saral diyor ki;

benim anlamadığım burda marketleremi kıyak yapılıyor devletin karı ne.benim hiç mantığıma yatmadıen azından poşet kullanmayanlara bu para yansıltılırsa halkında menfaaitine olur. devletinde bence cok saçma.allah aşkına bu yanlışlıkdan biran evvel dönülmeli yda mantıklı bir yol bunulmalıbence bunun adı devlet desdekli devlet korumalı halkı soymak. başka birşry diyemiyorum. bu 25 kuruş olayı beni çıldırtdığı gibi milletide çıldırtır. derler ya sinek küçük ama mide bulandırır. bençe bu haksız adeletsiz dayanağı olmayan garibi zorla soyan bunada devlet desdeği olan kanunun bir anca kalkması yada dediğim gibi mantıklı bir yol bulunulmalı herşeye geln zam hükümetimizi yıkmaz ama yirmi beş kuruş cok tehlikeli bence allahını seven birisi bunu demedi demesinler ben hem allahımı hemde devletimi seviyorum. fakat şunada inanmış birisiyim haksızlıklara karşısusan şeytandır.saygılarla




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.034.415

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri