(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ONLAR İÇİN HER ŞEY YAPILIR...

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, engelli vatandaşların yaşamsal şartlarını kolaylaştırmanın, herkesin görevi olduğunu bildirdi.

Alaplı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Tekin, eşi Aysel Tekin ile birlikte ilçedeki Özel Umut Yıldızı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti, Kuzey Bakım Merkezinde düzenlen yeni yıl etkinliğinde engellilerle birlikte eğlendi.

Ziyaretlerde okul yönetiminden kurumlar hakkında bilgiler alan Tekin, ilçedeki engelli kurumlarının çok önemli hizmet verdiğini savunarak, şunları kaydetti:

“Bu hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Alaplı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını kolaylaştırmak, onların yaşama heyecanlarını artırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Alaplı’da 5 yılda çok önemli hizmetler yaptık. İlçe merkezi ve mahallerimizin yüzde 70-80 oranında eksiklerini tamladık. Tamamlamaya da devam ediyoruz. Ancak esas işimiz bundan sonra, büyük yatırımlarımız ve hizmetlerimiz olacak. Karşıyaka mahallesindeki dolgu alanı İlçemizin aynası olacak. Dışarıdan gelen insanlar hayran kalacağı bir sahil yapacağız. İlçemize Batı Karadeniz’in en güzel Kültür Merkezini kazandıracağız. İnşallah halkımız 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde bizlere tekrar hizmet etme şansı verirse çok güzel projelerimiz olacak.”

Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Rabia Kural’da, Başkan Tekin’in kendilerini yalnız bırakmadığını engelli çocuklarla çok yakından ilgilendiğini ifade ederek, şöyle dedi:

“Belediye Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Engelli çocuklarımız onu görünce çok mutlu oluyorlar. Başkanımız her zaman bizim yanımızdaydı. Engellilerimiz sorunları ile her zaman yakından ilgilendi. Bize her zaman sahip çıktı. Belediye ile birlikte engeller günü çok güzel festivaller yaptık. Biz her zaman başkanımızın yanındayız. Alaplı için 5 yıldır elinden geleni yapıyor. Yapmaya da devam ediyor.”

Kuzey Bakım Merkezi Müdürü Şaziye Demirkol ise kurumun çalışmaları hakkında Alaplı belediye Başkanı Nuri Tekin’e bilgiler aktardı, teşekkür etti.

Tekin, ziyaret sırasında engellilere yeni yıl dolayısıyla hediyeler verdi.




Bu sayfayı yazdır

28.12.2018 13:32:29

Bu haber 1001 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.045.043

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri