(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

400'ÜN ÜZERİNDE İNDİRİM...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Metal İşçileri Tüketim Kooperatifi’ndeki (METAL-KOOP) “indirim günleri” ilçe ve bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

METAL-KOOP Yönetim Kurulu başkanı Erdal Özdemir, her ayın belirli günlerinde düzenledikleri ve 400’ü aşkın üründe yaptıkları indirimli satışların büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Özdemir, 10 bini üzerinde ürün ile METAL-KOOP’un sektöründe önemli yer tuttuğunu belirterek, şöyle dedi:

“Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) personeli başta olmak üzere ilçe ve bölge halkına hizmet veren METAL-KOOP’ta, her ayın 17’sinde özel indirim günleri kampanyası uyguluyoruz. Her geçen ay indirimli ürün sayımızı arttırdığımız kampanyalarımıza halkımızın yoğun ilgisini görüyoruz. Bu ayki indirimli satışlarımızın, aynı zamanda yeni yıla denk gelmesi, halkımızı daha da memnun etti. Ürün kalitemiz, hijyen başta olmak üzere sağlıklı ve kaliteli ürün bulundurmaya özen gösterdiğimiz METAL-KOOP’ta, müşteri hassasiyetini de ön planda utuyoruz. 30’un üzerindeki personelimiz, sektörel eğitim ve birikimleri, müşteri memnuniyetine önem veriyor.
Bu anlayışla; bir yandan indirim günlerimiz, diğer yandan ise yeni yıla girileceği günlerin yaklaşması, müşteri memnuniyetine ve ürün çeşitliliğimize verdiğimiz önemi daha da artırıyor.
Bu vesileyle; Erdemir personelinin, ilçe ve bölge halkımızın Yeni Yılını kutluyor, sağlıklı ve huzur içinde bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

26.12.2018 11:03:22

Bu haber 2906 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.751.630

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
413 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri