(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

7 A ÜÇLEDİ ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Alimler Limitet Şirketi uhdesindeki 7A Yapı Market’in Bartın Şubesi açılışı gerçekleştirildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kartepe Mahallesi Yalı Sokak’taki açılışta yaptığı konuşmada, 7A’nın Bartın’da açılmasından memnunluk duyduğunu söyledi.

Akın, Bartın’ın geliştiğini, 7A ile bir marketler zincirini daha eklediklerini belirterek, şöyle dedi:

“Böyle bir yapı marketi ilimize kazandırdıkları için şirket sahiplerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bartın halkının da bu hizmetten faydalanacağını düşünüyorum. Hem kendilerine hem Bartın’a bu marketimiz hayırlı olsun."

Alimler Şirketi sahibi Mehmet Alim de, şirketin Karadeniz Ereğli’de 1962’de kurulduğunu hatırlatarak, "2011’de 7A markamızla ilk yapı marketimizi yine Karadeniz Ereğli’ye, 2015’de Zonguldak’a, şimdi ise Bartın’a açıyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tüm kurumlarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz. Yeni mağazamızın Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmasının son kısmında oğlu Mehmet Alim'i de yanına çağıran baba Alim babası ilme birlikte üç kuşağın bir arada olmasının daha da anlamlı olduğunu sözlerine ekledi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın, iş yerine asılması içinh üzerinde ‘Bereket Duası’ yazılı tablo hediye ettiği 7A, Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz’ün okuduğu duanın ardından protokol üyeleri tarafından kurdelenin kesilmesiyle hizmete girdi.

EREĞLİ’DEN ÖNEMLİ KATILIM

Bartın’dan kalabalık davetlinin yer aldığı açılışa, Ereğli’den de Müstakil İşadamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Şube Başkanı Abdülkadir Çınar, Ereğli Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, eski Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, eski Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Ereğli’deki Kastamonu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zafer Sucu, iş adamları Hakan Yaman, Kemal Şen, Saim Akyol, Yunus Akay,  Şinasi Bozkurt, Bayram-Mustafa Yıldırım, Uğur Tunalı ve Fevzi katıldı.

ÜRÜN ZENGİNLİĞİ

Açılışın ardından davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunulurken, yaklaşık 6 bin metrekare alanda kurulan 2 katlı 7A gezildi. Mehmet Alim, beraberinde Yapı Market Müdürü Dursun Altay ile birlikte gezdirdiği davetlilere, 14 reyondaki toplam 30 bin adet ürün hakkında bilgiler verdi.

Bu arada, açılışa özel uygulanan indirimli ürünler, Bartın halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

KAYNAK: HABERHAYAT



Bu sayfayı yazdır

21.12.2018 23:34:25

Bu haber 2303 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
22.12.2018 09:40:12
ALAATTİN UÇAR diyor ki;

Alım ler şirketler grubu ereğli mizin gururu bu gururu diğer yerlere taşıyarak da bizlere gurur verdi hayırlı olsun Rabbim bol kazançlar versin inşallah İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAY ADAYI ALAATTİN UÇAR
22.12.2018 08:38:32
ALİ İHSAN ÖZAYDIN diyor ki;

YENİ ŞUBENİZİN HAYIRLI OLMASINI DİLERİM
21.12.2018 23:45:02
Hasan diyor ki;

İyi bak açılışta ikram bile var. Kurabiye alamayan şirketler var oysaki




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.327

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri