(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TERCİH “YEREL” OLMALIDIR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Eski AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Özçiçek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, “yerel isimler üzerinde durulması gerektiğine” dikkat çekti.

Özçiçek, yazılı açıklamasında, AK parti’nin ülke genelinde ve Ereğli’de çok sayıda ismi siyasete kazandırdığını savundu.

Zaman içinde ilçedeki parti yöneticilerinin zaman zaman yanlışlar yapabildiğini hatırlatan Özçiçek, şunları kaydetti:

“Yapılan yanlışlar partimize zarar verdiği gibi bölgemizde de telafisi mümkün olmayan hasarlar oluşturabiliyor.  2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması ve yanlışa düşülmemesi için bazı hususlarda uyarıda bulunmayı parti üyesi birey olarak zaruri gördüm. Cumhurbaşkanımızın Zonguldak’a geldikten sonra Ereğli’ye de gelmesi ve ‘Sizin vekiliniz benim’ demesi benim anlatmak istediğime en güzel mesajdır. Yerel yönetim adı üzerinde yerinden yönetimdir. Hele hele il genel meclisi üyelerinin görev alanı yüzde 99 ilçe merkezi ve beldelerden ziyade kırsal kesimdir. Yani köylerimizdir. Dolayısıyla il genel meclisi üyesi adayları belirlenirken hizmet bekleyen kırsalla bağı olan, o bölgelerini iyi bilen kişiler dikkate alınmalı. Amaç eğer hem partimizin oyunu yükseltmek hem de bölge halkı ile kucaklaşılmasını sağlamak ise belirttiğimiz hususlar önemsenmeli. Eğer bu hususlar dikkate alınmazsa halkımızda da derin yaralar açar ve AK Partimizin hem ilçe merkezi hem belde hem de köylerinde oy oranlarının aşağı düşmesine neden olur.

Parti yöneticilerimiz ‘Ben yaptım oldu’ mantığı yerine parti tabanının sesine kulak vermelidir. Karadeniz Ereğli’de mevcut gücünü kullanıp, tabanın sesine kulak tıkamak doğru bir adım olmaz. Bu vesile ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin partimize, ilçemize, Zonguldak ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.”




Bu sayfayı yazdır

19.12.2018 15:51:10

Bu haber 2012 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
19.12.2018 23:42:49
ALAATTİN UÇAR diyor ki;

mehmet özçicek abiye katılıyorum köylüye diyaloğu olan partimizi anlatabilen arkadaşları aday göstermeli geçmişte siyaset yapmış siyasete gönül vermiş bu işler gönül işi adam esnaf para ve işinden başını kaldıramıyor laf olsun diye maddi gücüne güvenip aday oluyor sonra köylere bölgeye hizmet etmiyor isim değiştiriyor hizmet için Aday ol Alaattin UÇAR İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAY ADAYI SEVGİLER SAYGILAR
19.12.2018 19:03:22
Emekli diyor ki;

Emekliliğini yaşa Burak’ta vatandaş seçimini yapsın,




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.089.898

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
199 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
543 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1464 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri