(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARAS SERT KONUŞTU

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Sevdekar Aras, partisinin Gülüç Belde Başkanı Halil Demirel’in, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı savunan yönde açıklamalarını düzeltmesini istedi.

Aras, yazılı açıklamasında, CHP’li olmanın, Cumhuriyet ve Atatürk’e sahip çıkmanın, rant ve talan belediyeciliği değil, sosyal belediyeciliği benimsemenin ağır sorumluluk gerektirdiğini savundu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin, geçtiğimiz aylarda Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş ile üç ayrı görüşme yaptığını hatırlatan Aras, açıklamasında şunları kaydetti:

‘SORUN YOK’ DEMİŞTİ

 “Bu görüşmelerimizde her hangi bir sorun olmadığını, yeniden partimizden adaylığı konusunda ise kısa sürede kararını vereceğini belirtti. Dördüncü kez İl Başkanı ve İl Başkan yardımcısı ile birlikte yaptığımız görüşmede; bugüne kadar 100’ün üzerinde soruşturma geçirdiğini, o gün için 26 adet soruşturma dosyasının olduğunu, 23’ünü haletliğini, 3 tanesinin devam ettiğini, partimize zarar vermemek için bunların sonuçlanmasını beklediğini, bu soruşturmaların sebebi olarak gösterdiği AKP’nin kendisine ş...… yaptığını, gitmeyi asla düşünmediğini sert bir ifadeyle belirtmiştir.

İKİ BÜKLÜM OLARAK PARTİ DEĞİŞTİRDİ

30 Ekim günü İlçe Örgütümüzün düzenlenmiş olduğu Cumhuriyet Balosunda aramızda olan Gülüç Belediye Başkan, 12 Kasım’da, AKP İlçe binasındaki törende mahcup, ezilmiş, iki büklüm olarak parti değiştirmiştir. Daha da acı olanı 13Kasım’da partimizden istifasını gerçekleştirmiştir ki; siyasetteki etik duruş ve ilkesini en güzel şekilde göstermiştir.”

BELDE BAŞKANIMIZ GEREĞİNİ YAPMALI

CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, yaşanan bu gelişmeler ışığında, Gülüç Belediyesinin tekrar CHP Belediyesi yapmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Aras, CHP Belde Başkanına ile ilgili ise şöyle dedi:

“Gülüç halkı umutlu olsun hizmet odaklı belediyeciliğimize kaldığımız yerden 1 Nisan itibariyle devam edeceğiz. Bütün bu süreçleri bilmeyen veya bilmek istemeyen, İlçe ve İl örgütümüzü, milletvekillerimizi ve eski İlçe Başkanımızı hedef alan, bununla da kalmayıp AKP Gülüç Belediye Başkanını savunan açıklamalar yapan Belde Başkanımızı gereğini yapmaya davet ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

11.12.2018 13:32:49

Bu haber 1783 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
12.12.2018 22:22:40
SOSYAL DEMOKRAT SİSTEMCİ diyor ki;

BU PARTİ ANAPLILARDAN KURTARILMADIKTAN SONRA BİR YERE GELEMEZ.SEVDEKAR BEY ÖNCE DEMOKRATİK BİR SEÇİMLE GEL SONRA ELEŞTİR.BU KADAR MADEM DOSYASIVARDI AKP YE GEÇİNCEMİ AÇIKLAMA GEREĞİ HİSSETTİN ? 7 OY ALAN BAYANI SİZ İLÇEBAŞKANI YAPMAYIN 3 OY ALANI YAPIN.DEMOKRASİYE BAK BE..GÜYYA HALK PARTİSİ..BU SEÇİMDEDE SOSYAL DEMOKRAT BİRİ OLARAK ADAY OLURSA SOSYAL DEMOKRAT HÜSEYİN UYSALA OY VERİP VERDİRECEĞİM.SİZDEN DAHA DEMOKRAT HÜSEYİN UYSAL.GEÇEN SEÇİM DSP YDİ BU SEÇİM HÜSEYİN UYSAL OYUMU ALACAM SİZE İNAT.
12.12.2018 10:18:46
gülüc diyor ki;

bu guluc halkı 3 oy almıs ınsanın sozüne ıtıbar etmez kac defa bu beldeye gelmıs bsakan akp gecmeden nıye bunları soylememıs ıste chp mantıgı bu camur at ızı kalsın eger cok bır sey bılıyorsan savcılıga suc duyurusunda bulun bu sevdakar aras beyı ereglıde kıme bır faydası oldu cok mereak edıyorum 50 kısıye sorsan 3 kısı anca tanır ılce yonetımde secım yapıldı 7 oy bır bayan aldı 3 oy sevdekar aras aldı hanı adalet demekkı soylenen sozler ıtıbar gormez
12.12.2018 09:53:49
papaz karası diyor ki;

Aras bey birileri seni BELEDİYE MECLİS ÜYESİ yapmayıp parti yönetimine alması seni getiren zat BELEDİYE BAŞKANLIĞINI kayıp etmesi neticesinde temelsiz yapı gibi 3 OY almanızın teminatıdır sen ve seni CHP ye getiren de çok mu CHP li hep birlikte CHP ye ihanet ettiniz sizlerin yüzünden ÇOK vatandaş CHP ye SOĞUDU bırak.




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.041.243

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri