(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

... VE ERDOĞAN AÇIKLADI!

ANKARA

AK Parti’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı, Partinin genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taraf1ından açıklandı.

Erdoğan, AK parti Genel Merkezi’nde partisinin genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu 14 İl’in belediye başkan adaylarını açıkladı.

Erdoğan, son isim olarak okuduğu Zonguldak’ta, Belediye Başkan Adayının partisinin Zonguldak İl Başkan Yardımcısı  Dr. Ömer Selim Alan olduğunu duyurdu.

Sahneye çıkan Alan’ı kutlayan Erdoğan, tüm adaylarla olduğu gibi birlikte fotoğraf çektirdi.

Bilindiği gibi AK Parti'nin Zonguldak Belediye Başkanılğına eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın adı geçiyordu.

DR. ALAN'IN ÖZGEÇMİŞİ

1979 Zonguldak doğumlu Alan, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan Ömer Selim Alan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulundu.  Bazı meslek Odalarında üyelik ve görevler üstlenen Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu.




Bu sayfayı yazdır

6.12.2018 13:09:07

Bu haber 1248 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
08.12.2018 11:43:14
AHMET YALÇIN diyor ki;

AKP SADECE ZONGULDAKDA DEĞİL TÜRKİYENIN HER ŞEHRİNDE HÜSRANA UĞRAYACAK ÇÜNKÜ AĞIRLIKLI İL BAŞKANLARINI VEYE İL BAŞKANLIĞINDA GÖREVLİLERDEN ADAY GÖSTERİLDİ.BUNLARIN NE ŞEKİLDE ADAY OLDUĞUNU BİLİYORUZ KAZANMA SÜREÇLERINI BİLİYORUZ.13 SENEDİR AKP ÜYESİYİM BİR KERE OY KULLANMA ŞANSİM OLMADİ NE DELEGE SEÇİMİNDE NE TEŞKİLAT YÖNETİMINDE ANLAYAN ANLAR YORUMU TÜRKİYEDE ÇOK AĞIR YENİLGİ BEKLİYOR AKP.AMA DEVLET BAHÇELİ DAYAMASI SAYESİNDE ANLAŞILMAYACAK
07.12.2018 21:27:26
ezgi diyor ki;

chp ye hayırlı olsun.mhp ak partiden oy devşirir aradan chp ceketini assa kazanır.ereğlide aynı olacak.demin telefongeldi ankara kaynaklı üç tane adaydan hangisine oy verirsiniz onu soruyor.fazlı erdoğan,erol şahin ve yaşar ciğer diye birisi.bu üç kişinin oyu hüseyin uysaldan fazlasya ben bıyıklarımı keser,don atlet sokaklarda gezerim..bu üçünden birini aday yapın chp burada seçim çalışmasıfalan yapmasına gerek yok.akşama kadar kahvede otursalar seçimi kazanırlar ve ereğlide aynen böyle olacak iyi izleyin.sekiz on kişi genel merkeze şikayet etti diye hüseyin uysalı aday yapmayacaksanız hiç kusura bakmayın Türkiyede genel merkezlerine şikayet edilmeyen başkanvarmı bir tane ?.ak parti bu kafayla bölgede ufak belde gülüç dışında tek bir yer alamayacak.alaplı,ereğli,zonguldak merkez,çaycuma,devrek,gümeli,kandilli buraların tamamını chp alacak.sonra niye böyle oldu diye kimse kimseyi suçlamasın.bunları bilmek için siyaset dehası olmaya gerek yok.
06.12.2018 23:36:41
Ereğlili diyor ki;

Zonguldak'ta hegomanyanın dediği oldu şimdiden CHP nin adayına hayırlı olsun




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.042.158

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri