(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜZEL ŞEYLER BUNLAR...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Atatürk Kültür Merkezi’nde dün açılan 'Karaelmas Kültür Fuarı'nı gezdi.

İlçe Kent Konseyi’nin, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri ile birlikte açtığı fuarı gezen Başkan Uysal, sergilenen eserleri ve verilen emeği çok beğendiğini, emeği geçenleri kutladığını belirterek, vatandaşları sergiyi gezmeye davet etti.

İlçe Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu da, hayırsever İşadamı Akın Tatoğlu, Müstakil İşadamları Derneği Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Abdullah Hasçelik ile birlikte dün gerçekleştirdikleri fuara ilginin yoğun olduğunu belirterek,  şöyle dedi:

“Fuarımızda bölgemizin Ekonomik ve milli değerlerimizi öne çıkarmaya çalıştık.  Bu anlamda da güzel bir çalışma olduğuna inanıyorum. Destek olanlara teşekkür ediyoruz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başta olmak üzere fuarımıza yoğun ilgi gösterildi. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugün (4 Aralık) saat 18.00’e kadar sergimiz gezilebilecek.”




Bu sayfayı yazdır

4.12.2018 14:24:20

Bu haber 1504 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.537

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri