(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZONGULDAK HEDİYEM OLSUN!

EREĞLİ

AK Parti’nin, seçime girmeyerek, MHP’ye ‘jest’ yapmayı düşündüğü iller arasında Zonguldak’ın da bulunduğu ileri sürüldü.

Bir süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “yerelde ittifak olmayacak, tüm şehirde belediye başkan adayları çıkaracağız” söylemine AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “o zaman herkes kendi yoluna” sözleri, aradan bir ay geçmeden değişmişti.

İki liderin görüşmesi sonucu Bahçeli’nin ‘İstanbul, Ankara ve İzmur’de Büyük Şehir Belediye Başkan Adayları çıkarmayacağız” söylemi, Erdoğan’ın,  “biz de bir jest yapacağız” şeklinde sözleri ile karşılık bulmuştu.

Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, kurmaylarıyla yaptığı görüşme sonucu bu illeri belirledi. Buna göre MHP’ye “Jest” yapılması gündeme gelen Kütahya, Erzincan, Kırşehir ve Aydın’ın yanı sıra Zonguldak’ta AK Parti aday çıkarmayacak.

ZONGULDAK NEDEN FEDA EDİLDİ?

Yine iddialara göre, Zonguldak’ta AK Parti’den Belediye Başkan Adaylığı için eski Milletvekili Özcan Ulupınar’ın isminin öne çıkması, parti içinde bazı kesimlerce ciddi tepkilere neden olmuştu. Öyle ki, Erdoğan’an daha önce açıkladığı bazı il ve ilçe belediye başkan adayları arasında Zonguldak’ın da yer alacağı konuşulurken, yapılan açıklamada ise karaelmas diyarının adayı yer bulmadı.

Parti içindeki ikilemin, Ankara tarafından bu şekilde karar alınmasında etken olduğu ileri sürülürken, bir bayka ihtimal ise ‘zaten Zonguldak’ta seçim kazanmak zordu’ görüşü de öne atılıyor.




Bu sayfayı yazdır

1.12.2018 21:01:43

Bu haber 2300 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
03.12.2018 01:02:15
turgut diyor ki;

hüseyin uysal kesinleştiyse son derece isabetli bir karar.adam geldiğinden beri rahat olamadıki seçim üstüne seçim darbeler sel felaketleri sahili vuran fırtına.valla gene helal olsun bu koşullarda bir ton iş yaptı.seviyoruz başkanımızı.ikinci dönem ak sütü gibi helaldir kendisine.zonguldakta akp şapkasını koysa kazanır chp belediyeciliği sınıfta kalmıştır zonguldakta.
02.12.2018 19:39:39
Ereğlili diyor ki;

Zonguldak'ta hegomanya tam gaz devam ediyor sahipsiz kent ama ne yaparsanız yapın bizi korkutamazsınız yerli aday yoksa belediyeleri rüyanızda görürsünüz
02.12.2018 19:34:22
Yusuf diyor ki;

Sahipsizsin ey emeğin başkenti güzel şehrim.30 yıl önce iştah kabartıyordun şimdi gözden düştün. Seni bu hallere düşüren kim varsa ahirette ellerim yakalarında !!!
01.12.2018 23:00:22
Ismet diyor ki;

Hayırlı olsun sahipsiz işte zonguldak chp ye başarılar ak katiliyim ama böyle bi durum kanıma dokunuyor kardeşim ben bu partinin bayrağını gecenin bir vakti hiçbir şey gözetmeden ben Ak Partinin bayrağını asarken savunurken hiç bir Mhp li bana ve davama yardım etmesi hayır ben bu görüşe katılmıyorum ve Mhp nin adayına da oy vermeyeceğim ve ben sandığa da gitmeyeceğim hadi bakalım




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.528

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
421 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri