(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SALONA GİDİP, GÖRÜŞTÜ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, Müftü Mahallesi Cumartesi (Üretici) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilardo Salonu’nu ziyaret etti.

Müftüoğlu, beraberinde kuzeni Burak Müftüoğlu ile birlikte geldiği mekanda, Salon Sahibi Cüneyt Solukcu’yu kutladı, işlerinde başarı dileğinde bulundu.

Salonda antrenman yapan sporcularla da görüşerek sohbet eden Müftüoğlu, yaptığı açıklamada, ilçede bilardo sporunun her geçen gün daha da gelişerek yaygınlaştığını bildiğini söyledi.

Yapılan çeşitli turnuvaları ve düzenlenen Türkiye Şampiyonalarına ilçeden katılımları basından takip ettiğini anlatan Müftüoğlu, şöyle dedi:

“Böyle güzel bir camiayı, böyle güzel bir salonda görmek çok güzel. Bilardo, diğer spor dallarına göre daha disiplin, ciddiyet ve uzun süreli çalışma isteyen bir spor dalı. Bu dalda ilçemizde ön plana çıkan isimlerin olduğunu da biliyorum. Bu kapsamda, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Aday gösterilir ve belediye başkanı seçilirsem, bu sporun daha da gelişmesi için elimden geleni yapacağımı şimdiden söylüyorum.”

Solukcu ve sporcular da, bu anlamda kendilerini ziyaret eden ilk siyasetçi olması dolayısıyla teşekkür ettikleri Müftüoğlu’na, çıktığı yolda başarı dileğinde bulundular.

Bir ara, bilardo masasına geçen Müftüoğlu, bilardo sporcusu Muhitten Koç'un yardımıyla ısteka ile bir kaç atış denedi.

CHP Ereğli belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu'nun salondan ayrılmasının ardından sporcular antrenmanlarına devam ettiler.




Bu sayfayı yazdır

28.11.2018 12:05:54

Bu haber 1382 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.310

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
398 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri