(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TARİHİ VE TURİSTİK YERLERE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, ilçenin tarihi ve kültürel varlıklarında incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Kaymakam Çorumluoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, yaptıkları geziyi başlangıç olarak gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:

“Değerli Belediye Başkanımız, Belediyemizin mimar, mühendis ve müdürleri ile beraber Ereğli’de neler yapabiliriz? Turizm alanında ortak projeler ne yapabiliriz diye incelemeye çıktık. Bizim için çok faydalı bir gezi oldu. En azından Turizme yönelik olarak Ereğli’de neler yapılabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Benimde kafamda bazı şeyler canlandı. Tabi ki bu tür çalışmaları yapmak için önce şehri yönetenler olarak bizlerin düşünüp kısa ve uzun vadeli programlar yapmamız gerek. Onun bir başlangıcı olarak görüyorum bugünkü geziyi. Belediye başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına bizlere böyle bir fırsat verdikleri için de teşekkür ediyorum. İnşallah Turizm alanında güzel çalışmalara vesile olur.”

Belediye başkanı Uysal da, verdiği destekler için Kaymakam Çorumluoğlu’na  teşekkür ederek şöyle dedi:

“İnanç Turizmi, Doğa ve Kültür Turizmi, Deniz Turizmi, Spor, Kültür, Sanat olmak üzere birçok alanda Ereğli’mizin var olan mevcutlarını ortaya çıkartarak bir yol haritası belirlemeye çalışıyoruz. Bunun alt yapısını hazırlayıp Kültür Yolu projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na bu Turizm yolculuğunda verdikleri destekten ötürü şehrim adına şimdiden teşekkür ediyorum.”

Karadeniz Ereğli Müze Müdürü, Milli Eğitim Müdürü ve Milli Emlak Müdürü ile Ereğli Belediyesinin mimar ve mühendislerden oluşan teknik ekibin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Piyale Paşa Konağı gezisine Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu’da katıldı.




Bu sayfayı yazdır

26.11.2018 19:13:25

Bu haber 1531 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.002

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri