(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞOFÖRLER ODASI'NDAYDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Ciğer, İlçedeki Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Oda Başkanı Cevdet Civelek ve Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük tarafından karşılanan ciğer, buradaki konuşmasında, ilçedeki trafik sorununun rahatlamasına yönelik belediye ile odanın birlikte çalışma yapması gerektiğini belirtti.

Ciğer, aday olması ve seçilmesi halinde, Belediye başkanı öncülüğünde her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduğunu dile getirdiği ziyarette, Oda Başkanı Civelek de, sorunun ortak akılla, birlikte karar verilerek çözülebileceğini, bu bağlamda Odanın görüş ve önerilerinin önemli olduğunu ifade etti.

Ciğer’in, kendilerinden destek istediği Civelek ile Küçük de, başarı dileğinde bulundular.

YAŞAR CİĞERİN ÖZGEÇMİŞİ:

1974 yılında Kandilli’de doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Kandilli’de tamamladı. 1996 Yılında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde mezun olarak İstanbul’da öğretmenliğe başladı. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi’nde Yüksek lisans Eğitimi gördü. İstanbul’da iki yıl çalıştıktan sonra Bitlis ile Tatvan ilçesine öğretmen olarak atandı. 1998 yılı ile 2002 yılları arasında burada öğretmenlik yapan Yaşar CİĞER aynı zamanda Bitlis Tatvan Sporu çalıştırdı ve birinci amatör küme şampiyonu yaptı.

2002 Yılında Ereğli’de öğretmen olarak göreve başlayan Yaşar Ciğer, sırasıyla Kızılcapınar, Kepez ve İzmirlioğlu İlköğretim Okullarında görev yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çalışkanlığından dolayı 2004 yılında aylıkla ödüllendirilen Ciğer, satranç il hakemliği ve antrenörlüğü, masa tenisi antrenörlüğü, futbol antrenörlüğü ve futbol hakemliği gibi sosyal aktivitelerin yanında 1988 yılında o zamanki adıyla Kandilli Geyikbeli Spor futbol takımında futbol oynadı. 1991 yılında Ereğli Gümeli spora transfer oldu. 1992 yılında Edirne PTT Sporda futbol oynadı.

2007 Yılında Armutçuk Lisesi Mezunlar Derneği (ARLİMDER) Kurucu Başkanı oldu. TEMA Vakfı üyesi de olan Yaşar CİĞER aynı zamanda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGEV) üyesidir.

2008 yılında Ak Parti’nin Türkiye genelinde başlattığı Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinden katılımcıların oluşturduğu “ Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi “ programının sonunda yapılan sınavda üçüncü oldu.

2011 yılında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundu.

2012 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Denetimi Yüksek Lisansını yaptı.

Halen, Kızılay, Eridak, Arlimder Armutcuk lisesi mezunları, Ereğli Eskrim, Tema – Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGEV), Tülye Eğitim Görevlileri gibi STK’larda yöneticilik ve üye olarak yer aldı.

Çeşitli gazete ve dergilerde şiir makale ve yazıları yayınlanan Yaşar CİĞER’in eşi de öğretmen olup biri erkek biri kız olmak üzere ikiz çocukları var.




Bu sayfayı yazdır

26.11.2018 18:27:54

Bu haber 1115 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
27.11.2018 16:08:10
serdar biçer diyor ki;

Yaşar ciğer i kim tanır okul velilerinden başka nerden geliyor bu kendine güven anlamadım niye chp değil de akp ?






Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.955

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri