(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER BİRİNİN KATKISI BÜYÜK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “24 Kasım Öğretmenler Günü” anısına “benim Adım Öğretmen” İsimli şarkı okul öğretmenleri tarafından çalınıp, seslendirildi.

Alattin Pekdemir, Kenan Genç, Yasemin Demirci, Nurdan Sert, Fatma Deniz Akdeniz, Mert Ekici, Gül Oral ve Osman Demirci’den oluşan komisyon üyelerinin çalışmasıyla; proje aranjörlüğünü Özkan Zeki’nin yaptığı, Söz ve Bestesini Aysel Cihan Karaman’ın yazdığı “Benim Adım Öğretmen” isimli eser ortaya çıktı.

Kenan Genç’in tasarım ve destekleriyle, ilçenin çeşitli bölgelerinde; Erdemir Güzel sanatlar Lisesi Bağlıma Öğretmeni Yakup Erdoğdu’nun sazıyla Kızılca Ortaokulu Müzik Öğretmeni (Proje Aranjörü) Özkan Zeki’nin elektro gitarıyla müziğine eşlik ettiği eser, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün de desteğiyle oluşturuldu.

Proje yapımcısı İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Okul Müdürü Alaattin Pekdemir, Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Demet Demirel, Bağlama Öğretmeni Yakup Erdoğdu, Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Miraciye Aktaş, İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Fizik Öğretmeni Murat Anduv, Karadeniz Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Müdür Vekili Müzik Öğretmeni Banu Ünlüer, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Fizik Öğretmeni İbrahim Aydın, İMKB Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dilşah Dilli Çağ, Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Gülizar Tuncer, Karadeniz Ereğli ile Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Fatih Erdem’in seslendirdikleri eser, aynı zamanda ilçenin çeşitli bölgelerinde çekilmiş video görüntüleri ile klip haline getirildi.

Ereğli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kenan Genç’e özel teşekkür edilen klip, yayınladığı sosyal paylaşım sitesinde büyük ilgi gördü.

 HABERE İLİŞKİN VİDEO İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN;

https://m.youtube.com/watch?v=37xDhINogSo#




Bu sayfayı yazdır

26.11.2018 18:01:22

Bu haber 3069 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
30.11.2018 00:13:13
abidin kozak diyor ki;

emeği geçen herkese teşekkürler emeklerine sağlık tebrikler






Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.748.438

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
408 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri