(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU MU YANİ !!!

EREĞLİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grupta oynanan Karadeniz Ereğli Belediyesor-Bartınspor karşılaşması, rakip takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda oynanan karşılaşmanın henüz 11. dakikasında bir faul pozisyonu sonrası hakeme gereksiz itirazda bulunun ve bunu uzatması nedeniyle sarı kart gören Engin Kankal, maçın 22. Dakikasında, orta sahada rakibi her hangi bir pozisyon yokken gereksiz düşürmesi sonucu ikinci sarı karttan oyundan atıldı.

Ergin Kankal’ın, henüz maçın başlarında 10 kişyi  bıraktığı Karadeniz Ereğli Belediyespor, 34. Dakikada, bu kez Gökhan Hıdır’ın vuruşuyla topu ağlarında gördü. 0-1.

İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına, 10 kişi olmasına rağmen iyi başlayan taraf Ereğli ekibi oldu.

Geliştiridği ataklardan sonuç alamayan eflatun-beyazlılar, ikinci şoku 80. Dakikada yaşadı. Vijdan Aladağ’ın kırmızı kart görmesi sonucu 9 kişi ile maça devam etmek zorunda kalan Karadeniz Ereğli Belediyespor, aynı dakikada kazanılan penaltıyı Muhammet Özdemir ile gole çeviren Bartınspor karşısında 0-2 yenik duruma düştü.

Maçın 88. Dakikasında Hamdi Baytar’ın golü ile fark 1’e indi (1-2). Bu arada, oyundan alınan Osman Mertoğlu, yavaş hareketleri nedeniyle hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışı kalırken, maç ise 9 dakika uzatıldı.

Ancak, başka gol olmayan karşılaşma Bartınspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Kalabalık taraftarın izlediği karşılaşma süresince polis geniş güvenlik önlemi aldı.

ERGİN KANKAL'A TEPKİ!

Diğer yandan, karşılaşmanın henüz başlarında, özellikle hakeme yönelik tavırları ile adeta kendini oyundan attıran Ergin Kankal’a ise tepki gösteriliyor.

Yaptığı olumsuz hareketlerle birkaç kez hakem tarafından uyarılan Kartal’ın, bu tavrını sürdürmesi ve ilk sarı kartı görmesine rağmen devam ederek kırmızı kartla oyun dışı bırakılması, “bilinçli yaptı” iddialarına neden oldu.

Takıma büyük umutlarla alınan ancak, maçın kaybedilmesinin ilk mimarı olarak gösterilen Kankal’ın bu tavrının, kulüp yönetimi tarafından da cezalandırılabileceği ifade ediliyor.

KULÜBE DE CEZA GELEBİLİR!

Diğer yandan, oyundan çıkıyı sırasında ağır hareketleri nedeniyle tepki gören Osman Mertoğlu’nun, daha çabuk çıkması için tribünden sahaya atlayan ve sporcuyu kolundan kenara çeken bazı taraftarların olduğu görüldü.

Gözlemci tarafından da tespit edilen bu durum, Karadeniz Ereğli Belediyespor’un ceza almasına neden olacağı ileri sürülüyor.




Bu sayfayı yazdır

25.11.2018 19:14:04

Bu haber 1206 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.037.978

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri