(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK OY UYSAL'DAN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli Belediyesi Çocuk Meclisi Seçimlerinin başladığı bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen seçimlerin ilki, İsmet İnönü Ortaokulunda yapıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından yaptığı konuşmada, öğretmen ve öğrencilerle gurur duyduğunu belirtti.

Uysal, amaçların, gelecek nesil olan çocuklara yaşanabilir bir şehir bırakmak olduğunu anlatan Uysal, “Özgüvenli ve kendine güvenen bir toplum ayakta kalabilir. Kendinize güvenin, hayal edin ve özgüveninizi hiç kaybetmeyin” diye konuştu.

Okul Müdürü Zuhal Efe de, Çocuk Meclisi seçimi için okullarının dercih edilmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Akdeniz, okul öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı seçimlerde, adaylar da kendilerini tanıtıcı konuşmalar yaptılar.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ‘temsili oyu’nu kullanmasıyla başlayan seçimlerde yarışan 5 adaydan İsmet İnönü Ortaokulu Çocuk Meclisi Başkanlıklarına 8/C sınıfı öğrencisi Eren Berber ve 8/B sınıfı öğrencisi Ayşenur Şen seçildiler.




Bu sayfayı yazdır

20.11.2018 19:31:55

Bu haber 1227 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
21.11.2018 01:28:01
aytekin diyor ki;

an itibariyle akp de hüseyin bey chp de erol beyin adaylıkları hemen hemen kesinleşti.iki adayada başarılar diliyorum.iki adayda demokrat efendi güzel insanlar.Allah yollarını açık etsin.halil posbıyık chp den olmazsa chp seçimi kaybeder diyenler 1 nisanda erol beyin zafer kutlamasına sakın gelmeyinki yüzünüze birileri bunları söyleyip sizi rezil rüsva etmesin.




Şu anda 30 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.040

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri