(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GEREKÇESİNİ AÇIKLADI !

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Esra Alpago, “partimizde daha fazla bayan aday adayı çıksın ve birlikte kendimize hedef koyalım isterdim” dedi.

Alpago, hakimiyet Yayın Grubu sahibi Fikri kapan’ı ziyaretinde, mevcut adaylar arasında kadın aday adayı olmadığı için kendisinin çıktığını söyledi.

Başka kadın aday adaylarının çıkma gibi niyeti olmadığını gördükten sonra, buna en uygun karakterin de kendisi olduğunu gördüğünü anlatan Alpago, şöyle dedi:

“Bu doğrultuda bayan olarak adap adaylığı için başvuruda bulundum. Ben dört buçuk yıl Belediye Başkan yardımcılığında bulundum. Hiçbir zaman da belediye başkanı ile ilgili kötü bir değerlendirme yapmam. Çünkü yapılan her şey bir adımdır. Bizim yapacaklarımızın üzerine, bizden sonraki nesiller bir şey koyacaklar. Bu iş adım adım yükselerek devam eder. Ben, Ereğlinin siyasi mizacının değişmesi için aday olmak istiyorum. ‘ben çok güçlü bir karakterim, daha alasını yaparım’ demek istemiyorum. Bu işler ekip işidir. Ekibiniz güzelse, dinamikse, güçlüyse, zaten otomatikman güçlü ve dinamiksinizdir. Ekip zayıf ve yoksa, siz de yoksunuz anlamına gelir. Ben, Ereğli’ye bir bayan eli değsin diyorum.”

Belediye meclis Üyeleri Fevzi Ekşi ve Hasan Pınarcık’ın da yer aldığı ziyarette, Kapan da, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Esna Alpago’ya çıktığı yolda başarı dileğinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

19.11.2018 13:59:34

Bu haber 1354 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
19.11.2018 22:10:32
Yakışır diyor ki;

Bilgi ve birikimiyle bu görevi hakkıyla yerine getirebilecek bir isim.aday olması halinde seçimi çok rahat alır.




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.806

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
810 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
422 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1439 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri