(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DOSTLARIN SÜRPRİZİNDE KONUŞTU.

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti’den Belediye Başkanı Aday Adaylığı müracaatında bulunan Yaşar Ciğer, “bugüne kadar yaptığım her işte insan odaklı ve samimi olmayı yeğledim” dedi.

Ciğer, ilçedeki İnönü Parkı’nda, içinde bulunduğu Dostlar Meclisi tarafından hazırlanan sürpriz aday tanıtım açık hava toplantısında yaptığı konuşmada, tek başına bir şey yapabilecek nitelikte olmadığını bildiğini söyledi.

Ancak, insanlarla her türlü gücü, enerjiyi ileriye taşıyacak yapıda olduğunu belirten Ciğer, şöyle dedi:

İNSAN ODAKLI VE SAMİMİ OLDUM

“İnanın şu anda belki de bu yaşıma kadarki en büyük heyecan ve mutluluğu yaşıyorum, Sizlere hizmet edecek, aday adaylığının heyecanını yaşıyorum. Bir de aday olduğumu, Belediye başkanı seçildiğimi düşünün, herhalde bu heyecanım yerinde duramayacak gibi olacak. Bugüne kadar yaptığım her işte insan odaklı ve samimi olmayı yeğledim. 23 yıllık öğretmenlik, okul idareciliği önlüğümü çıkartarak, bundan sonra belediyecilik ve hizmet önlüğünü giymeye bugün, sizlerle beraber aday oluyorum.

EN BÜYÜK HEDİYEM ADAYLIK OLACAKTIR

Kamu ve sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarımla, halkın içindeki ince dokunuşlarımızla, bize, bugün burada buluşma imkanı sağladığınız için, sizlerle olmanın heyecanı, onuru, gururu var. Bunun yanında kamu kuruluşlarından bugüne kadar birçok taltif, takdir ve ödül aldık. Ama benim için en büyük ödül partimin ve siz değerli hemşehrilerimin bana sunacağı adaylık lütfu olacaktır, buna da inanıyorum.

BAŞKAN, TEŞKİLATLA İNANÇLI ÇALIŞMALI

Bizler, bizi sevmeyenleri, bize oy vermeyenleri anlamadıkça başarılı olamayacağımızı biliyoruz. Çünkü bu iş birlikte hareket etmeyi gerektirir. Birlikte hareketin olmadığı yerde enerji de güç te dağılır. Ereğli İlçe teşkilatı bir ekip çalışması şeklinde olmalıdır. Belediye başkanının elinde sihirli değnek yoktur. Hiçbir şeyi kendi başına başaramaz. Onun için belediye başkanı müdürleriyle, memurlarıyla işçisiyle çalışanıyla bir bütün olmalıdır. Dahası da mensubu bulunduğu partinin teşkilatıyla inançlı çalışmalıdır.

Kalabalık tarafından alkışlanan AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Ciğer, daha sonra parti binasına geçerek, İlçe Başkanı Fatih Çakır’a müracaat dosyasını teslim etti.




Bu sayfayı yazdır

16.11.2018 18:20:00

Bu haber 1479 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.560

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri