(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SENDİKA VE MUHTARLARA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı Emin semih Özkök, Karadeniz Ereğli gibi 135 bin kişilik büyük bir ailenin ‘reisi’ olmaya, o ailenin derdi ile dertlenmeye, sevinciyle sevinmeye talibiz” dedi.
Özkök, eşi Öznur Özkök ile birlikte İlçedeki Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan ve Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü kılıç’a ziyaretlerde bulundu.

EMEĞİ SAVUNAN SENDİKA
Ercan’ın kapıda karşıladığı Özkök, burada yaptığı konuşmada, kendisinin ‘emekten yana tavır alan bir siyasi anlayıştan geldiğini belirterek, “Emekçiler aynı zamanda Cumhuriyetçi, aynı zamanda halkçıdır. Cumhuriyetin kurduğu fabrikalarda çalışan insanlar, emekleriyle bu ülkeyi yükselttiler. O yüzden bütün Atatürk’ün temel ilkelerinin tamamına sahip emekçi yapısından dolayı bu ziyareti gerçekleştirdik. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

MEMLEKETE HİZMET SEVDASI
Amacının, memlekete hizmet olduğunu anlatan Özkök, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çok fazla ziyarette bulunmayışını sebebinin, hız kazanan seçim çalışmaları sırasında kişi, kurum ve kuruluşlara fazla rahatsızlık vermemek olduğunu, aynı zamanda partilerindeki beş aday adayının da bir birinin önüne geçme çabasını doğru bulmadığı için bu tür ziyaretleri fazla yapmıyorum.
Ancak, gerçekleştirdiğiniz Genel Kurul sonrası başarınızı kutlamak için öncelikle sendikanızı ziyaret etmek istedim. Bu da bir vesile oldu. Biz, memlekete hizmet sevdasıyla yola çıktık, rozetimizi de çıkarttık. Elbette bir siyasi partinin mensubuyuz, görüşlerine sahibiz ama Karadeniz Ereğli gibi 135 bin kişilik büyük bir ailenin ‘reisi’ olmaya, o ailenin derdi ile dertlenmeye, sevinciyle sevinmeye talibiz. Umuyorum, bunda da başarılı oluruz, sokaktaki vatandaşlar sorduğunda da ‘Ben kispeti giydim kardeşim, yağı da siz süreceksiniz, yapabilirsek pehlivanlık yapacağız’ diyorum, Hayırlısı olsun.”

ERCAN TEŞEKKÜR ETTİ
Türk Metal Şube Başkanı Ercan da, sendikalarına yönelik sözleri dolayısıyla Özkök’e teşekkür ederken, “çıktığınız bu yolda başarılarınız daim olur inşallah, hakkınızda Ereğli için en hayırlısı ne ise o olsun. Şahsım ve teşkilat adına ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Özkök, Ercan’ı ziyareti ardından Türk Metal Şube Sekreteri Yakup Yılmaz ve Türk Metal Şube Mali Sekreteri Hakan Eskiba’yı da ziyaret ederek, yeniden üstlendikleri görevde başarı dileğinde bulundu. Bu sırada METAL-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir ile karşılaşan Semih Özkök, bir süre sohbet etti.

KILIÇ KAZA YAPINCA!
CHP’nin Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emin Semih Özkök, daha sonra gerçekleştirdiği Muhtarlar Derneği ziyaretinde ise dernek yöneticileri tarafından karşılandı.
Dernek Başkanı Kılıç’ın, aracının maddi hasarlı bir kazaya karışması nedeniyle geciktiği ziyarette Özkök, bir süre yöneticilerle sohbet etti.
Kılıç’ın ilerleyen dakikalarda katıldığı ziyarette konuşan Özkök, muhtarlık müessesesinin önemine değinerek, şunları kaydetti:
“Eskiden muhtar-imam-öğretmen üçgeni köy ve mahallelerimizin en önemli direklerinden biriydi. Özellikle bu tür kurumlardan ziyaretlerime başlıyorum ki, buralar ‘rant kapısı’ olmayan, halka hizmeti şiar etmiş kurumlardır. Gecesi-gündüzü olmayan insanlarsınız. Mahalle ve köy sakinlerinin sıkıntısı olduğunda, telefonları kapanmayan mesleklerden birine sahipsiniz. Allah herkese böyle hizmet etmeyi nasip etsin, şikayet edecek bir durumumuz yok. Hepimiz bir görevlerin içerisindeyiz. Bu görevler bize tevdi edilmişse, yakıştırılmışsa ne mutlu bize. Biz de kendimize ‘Ereğli gibi 135 bin kişilik bir ailenin reisliğini yakıştırırlar mı’ diye dolaşıyoruz. İnşallah bu desteği almaya gayret edeceğiz. Olmasak da dünyanın sonu değil. Biz, bir görüşün, anlayışın, siyasi kanalın insanlarıyız. O siyasi anlayıştan geleceğiz ki, o anlayışın, Ereğli halkının hizmetine egemen olması için mücadele edebilelim. Burada isimler önemli değil. Biz, bu memlekete bir tuğla koyan,bir çivi çakanın kulu, kölesi oluruz.”

KILIÇ: BİZDEN İSİM ALACAKMISINIZ?
Geç kalması nedeniyle Özkök ve eşinden özür dileyen Kılıç, ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Kılıç’ın, ziyarete gelen her belediye başkan aday adayına yönelttiği; “eğer aday olursanız, Belediye Meclisine muhtarlarımızdan isim alacakmısınız?” sorusuna Özkök de, henüz aday adayı konumunda olduğunu, bu konuda konuşmasının erken olduğunu belirterek, “elbette aday gösterilmem durumunda muhtarlarımızdan listemde isim olmasını istiyorum. Ancak bunu ben değil, muhtarlarımız kendileri aday olarak veya aralarında seçerek belirlemelerini isterim” şeklinde konuştu.
Özkök üçüncü ziyaretini ise Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’na gerçekleştirdi.
Oldukça samimi geçen ziyaretlerde, taraflar karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundular.




Bu sayfayı yazdır

12.11.2018 13:28:52

Bu haber 1269 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.11.2018 00:58:22
SEDAT diyor ki;

HALİL POSBIYIK 4,5 AY SONRA CHP NİN ONA MUHTAÇ OLMADIĞINI,FARKLI BİR ADAYLA SEÇİM KAZANDIĞINI GÖRECEK..




Şu anda 39 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.587

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri