(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, gazeteci Mustafa Kemal Bektaş, AK Parti’den Ereğli Belediye Başkan aday adaylığı için partisinin İlçe Başkanlığına başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Bektaş, yazılı açıklamasında, başvurusunun gerçekleşmesinin ardından ‘alındı belgesini, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’dan teslim aldığını belirtti.

Tüm adaylara başarı dileğinde bulunan Bektaş, ilçede konuşma dönemini kapatıp, çalışma dönemi başlatacağını anlatarak, şunları kaydetti:

"Yeni bir heyecan yeni bir vizyon ile çıktığımız bu yolda tek mücadelemiz Karadeniz Ereğli'yi hak ettiği hizmetlerle buluşturmaktır. Bugüne kadar Ereğli için hizmet eden katkı sağlayan emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Genç ve yeni yüzlerden oluşan bir kadro ile hizmetlerin öne çıktığı Ereğli'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Belediye Başkan aday adaylığına ilk adımı attığımız andan itibaren yoğun bir ilgi görüyorum. Gerek telefonla gerek sosyal paylaşım adreslerinden ulaşan, gerekse ziyaretime gelerek destek veren, yanındayız mesajı veren herkese teşekkür ediyorum."

MUSTAFA KEMAL BEKTAŞ KİMDİR?

1 Eylül 1978 Karadeniz Ereğli doğumlu olan Mustafa Kemal Bektaş, İlk ve ortaöğrenimini ilçeye bağlı Kandilli Beldesinde tamamladı. Karadeniz Ereğli Ticaret Meslek Lisesi mezuniyeti ardından eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde devam eden Bektaş, daha sonra aynı üniversitenin muhasebe bölümünü kazandı. Bir süre burada gördüğü eğitimin ardından, tanınan yatay geçiş hakkı ile Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu’nun işletme bölümüne girdi.

Vatani görevini Şırnak İl Jandarma Komutanlığında tamamlayan Bektaş’a “Üstün Hizmet Belgesi” verildi.

Ereğli’de  yayımlanan Ereğli Önder Gazetesi’nde 1995 yılında işe başlamış ve gazetenin  çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra, son 10 yıldan bu yana  da Sorumlu Yazı işleri Müdürlüğünü yürüten Mustafa Kemal Bektaş. bir dönem Ereğli Gazeteciler Derneği'nin 2. Başkanlığını, bir dönemde Ereğli Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeliği görevi yaptı. 2012’den itibaren Anadolu Ajansı'nın (AA) Ereğli muhabiri olarak görevini sürdürüyor.

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından 2006’da “Sarı Basın Kartı”, 2014’te de “Uuslararası Basın Kartı” almaya hak kazanan Bektaş, üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Karadeniz Ereğli temsilciliğini yürütüyor.

Bektaş, Başbakanlık, Dış İşleri Bakanlığı, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, Basın İlan Kurumu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından yurt içi ve dışında düzenlenen 40'a yakın eğitim programına katıldı. Yaygın düzeyde, gerek Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve gerekse de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin açtığı yarışmalarda, beş adet ödülü bulunuyor

Merkezi Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde bulunan Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nin Ereğli ve Alaplı ilçe temsilciliği görevini yürüten Mustafa Kemal Bektaş, madenci bir aileden geliyor.

Dedesi, Ereğli ve köylerinin tanınan şeflerinden, Annesi ev hanımı, babası gazeteci (Eyüp Bektaş), kız kardeşi ise yurt dışında özel bir firmada çalışan AK Parti Ereğli belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kemal Bektaş, evli ve iki çocuk babasıdır.




Bu sayfayı yazdır

10.11.2018 14:46:05

Bu haber 1461 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
12.11.2018 01:09:41
Vatandaş diyor ki;

Yeni bir isim çıktığın yolda basarili olacağına yürekten inanıyoruz adamsın
12.11.2018 01:08:16
Kdz.Ereğlili diyor ki;

Ak partiiçin iyi bir aday genç ve dediği gibi konuşma dönemini bitirir ve calısır yolun açık olsun kardeşim alın Size yerli aday
11.11.2018 00:10:04
Vatandaş diyor ki;

Merak etmeyin yine secilemeyince geri doner....
10.11.2018 14:51:02
Melek diyor ki;

Kdz.Ereğli için genç ve tecrübeli ereglide mustafa kemal başarılı olur yanindayiz






Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.195

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri