(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AYAĞIYLA GİDİP, İSTEMİŞ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Belediye Başkanlarından Halil Posbıyık’ın, bazı kapıları dolaşarak ‘yazılı destek isteğinde bulunduğu’ öğrenildi.

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Hakimiyet muhabirinin sorusu üzerine, Posbıyık’ın, kendisinden böyle bir talepte bulunduğunu söyledi.

Böyle bir talep karşısında ‘yüze duramadığını’ ifade eden Civelek, “Posbıyık’ın benden şoförler adına kendisine destek olacağımıza dair bir yazı vermemi istediği doğrudur. Ereğli’de yaşıyoruz, böyle bir talebi geri çevirmemin doğru olmayacağını düşündüm ve verdim, Ama ilçemizdeki diğer adaşlarımız da böyle bir talepte bulunursa onlara da bu tür bir yazı veririm” şeklinde konuştu.

AYIPLANDI!

Bu arada, konuyu duyan çevreler, yaptığı girişim dolayısıyla eski Başkan Halil Posbıyık’ı ‘ayıpladıklarını’ dile getirdiler.

İlçede 4 döneme yakın görev yapmış bir ismin, bu tür girişimlerde bulunmasının doğru olmadığını savunan çevreler, “yani, eğer bu kadar sürede halkın güvenini kazanamamışsa, böyle ucuz girişimlerde bulunması hiç doğru değil. Keşke ‘ağabey gibi kenarda dursaydı’ şeklinde yorumlar yapıyor. Bu yorumlardan bazıları ise, Hakimiyetteki haberlerin altına ekleniyor.

PARTİSİNE GÖZDAĞI MI?

Diğer yandan, Halil Posbıyık’ın, CHP’den aday gösterilmemesi halinde bazı partilerle diyaloğa geçeceği de kulislerde yer buluyor. Mensubu bulunduğu partiden dahi tepki çektiği ileri sürülen Posbıyık’ın, ‘bir başka parti ile diyaloğa girebileceği ihtimali’ ise ‘CHP’ye gözdağı vermeye çalışıyor’ şeklinde yorumlanıyor.

PIRIL PIRIL 4 ADAY!

Öte yandan, CHP’de bu dönem belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulunan 4 isim ise partili partisiz ilçe seçmeninin beğenisini topluyor. Erol Çivici, Semih Özkök ve Sertan Ocakcı’nın yanı sıra ‘tek kadın aday adayı’ Buket Müftüoğlu’nu ‘pırıl pırıl 4 aday’ şeklinde yorumlayan seçmen, her hangi birinin adaylığının kamuoyunda olumlu karşılanacağını savunuyor.

İŞTE YORUMLARDAN SADECE BİRİ




Bu sayfayı yazdır

6.11.2018 14:52:57

Bu haber 3036 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
08.11.2018 10:57:19
Serkan diyor ki;

Hüseyin uysal şov yapmadı posbıyık gibi arka MAHALLELERE hizmet getirdi birde çalışamasın diye elinden gelen bir meçlis ile
07.11.2018 08:07:39
Ayıbın büyüğü diyor ki;

Iyide asil ayiplanması gereken bütün üyelerinin adına böyle bir yazı veren oda bşk.değilmi.? Üyelerinin oylarına ipotekmi koydu.? Böyle bir hakkı varmı?ayıbın büyüğünü oda bşk yapmış.herkes destek ister sen oda adına taraf olamazsın
06.11.2018 22:40:48
aşkım chp diyor ki;

cevdet civelek bakarsın ak parti tekrar kazanır seçimi sen attığın imzayla kalırsın.Allah (c.c) çok büyük.posbıyık seçim falan kazanamayacak chp yede başka partiden aday olup seçim kaybettirecek.sonra çıkıp oylar çalındı deme posbıyık.bu sefer 400 değil 4000 oyla tarihi hezimeti yaşayacaksın.
06.11.2018 20:21:42
Mahalle yaptığı köyler diyor ki;

Bizi sırf ihtiras ve hırsın yüzünden belediyeye soktun ama ilahi adalet seni öyle bir cezalandırdıki artık rüyanda görürsün başkanlığı yeter Ereğli ye verdiğin zarar eğer ak parti iyi aday koyarsa bu işi götürür çünkü önümüzde tersaneler ve madenler var
06.11.2018 20:20:59
Mahalle yaptığı köyler diyor ki;

Bizi sırf ihtiras ve hırsın yüzünden belediyeye soktun ama ilahi adalet seni öyle bir cezalandırdıki artık rüyanda görürsün başkanlığı yeter Ereğli ye verdiğin zarar eğer ak parti iyi aday koyarsa bu işi götürür çünkü önümüzde tersaneler ve madenler var




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.998.029

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
299 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1421 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri