(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR ANLIK KIZGINLIĞIN BEDELİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, tartışma sırasında yola savrulan bir kişi, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sahil yolunda, Erdinç Demirbaş 67 LG 892 plakalı otomobili ile seyir halindeyken, önünde giden plakası alınamayan motosiklette bulunan iki kişi ile yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen tartışma sırasında Demirbaş’ın kafa ile vurduğu ileri sürülen Uğur Karaarslan (23) yola savruldu. Bu sırada, güzergahta ilerleyen Mahmure Ötgüç idaresindeki 67 TF 605 plakalı otomobilin altında bir süre sürüklenen genç yaralandı.

İlk müdahaleyi çevreden geçen vatandaşların yaptığı gencin durumunun ağır olduğu ihtimali üzerine vatandaşlar, şuurunu açık tutmaya çalıştı.

Kaza nedeniyle trafik akışının durduğu yolda polis ile ambulans, Yalı Caddesi mevkisinden gelerek kaza yerine ulaşabildi.

Sağlık ekipleri boyunluk taktıkları Karaarslan'ı sedyeye alarak ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdılar. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Bu sırada polis, kazaya karışan ve duyma engelli olduğu öğrenilen bayan sürücüye alkol testi yaptı. Kulaklarının ağır işittiği öğrenilen bayan ise ne olduğunu anlayamadığını, normal şekilde seyir ederken aracın önüne birinin düştüğünü fark ettiğini söyledi.

BANA SALDIRDILAR!

Bu arada, kavgaya karışan Demirbaş ise gazetecilere yaptığı açıklamada, motosikletteki iki kişinin saldırısına uğradığını iddia ederek, şöyle dedi:

“İki kişi motosikletle önümde gidiyordu. Yolu ortalamışlardı. Kendilerine yolun sağına geçmelerini söyledim. Bana ‘Ne diyorsun sen’ diyerek çıkıştılar. Yaklaşarak, ‘neden kenardan gitmiyorsunuz., biz geçelim. Bak arkada trafik sıkışıyor’ dedim. Bunun üzerine ikisi inerek üzerime geldiler. Ben de kendimi müdafaa etmek zorunda kaldım ve vurdum. Vurduktan sonra da gelen taşıt üzerine çıkmış. Ben bunun farkında bile değilim.”

İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu’nun da bizzat takip ettiği kaza ve olay sonrası polis, iadeleri alınmak üzere Demirbaş ile sürücü Ötgüç’ü ilçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezine götürdü.

Kaza nedeniyle trafik akışının durduğu, araçların kaldırılmasının ardından ilçe trafik ekiplerinin kontrolünde ulaşım normale döndü.

Savcılık, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.




Bu sayfayı yazdır

5.11.2018 15:09:14

Bu haber 1790 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.193

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri