(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAYNAĞINDAN İÇTİLER

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki mahalle ve köy muhtarlarına, Ereğli belediyesinin Süleymanbeyler Köyü’ndeki su arıtma tesisleri gezdirildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay, tesislerin gezildiği sırada yaptığı konuşmada, tesislerden gelen suya ilişkin zaman zaman ortaya atılan söylemlere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bu konuda zaman zaman ortaya atılan söylemlere itibar edilmemesi  ve çeşmelerden  akan suyun gönül rahatlığı ile tüketilmesi için nasıl bir çalışma yapıldığını gördünüz. Bu tesisin varlığını ve önemini mahallelerinizde anlatmanızı istiyoruz.”

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da, basından ve kamuoyundan duydukları ile tesisi gezdikten sonraki düşüncelerinin farklı olduğunu dile getirerek,  tesislerde titiz bir çalışma gördüklerini, “Burada ki kapsamlı ve titiz çalışmayı gördük,  içme suyunu afiyetle içtik. Gezide gördük ki, bu tesis, Ereğli’nin kalbi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarların tesisleri gezmelerine Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Deniz Koca ve Atilla Bulak da eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

25.10.2018 15:31:58

Bu haber 1193 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
25.10.2018 23:25:21
ergin diyor ki;

sayın başkan su seviyesi falan olduğunu sanmıyorum.su seviyesi istanbulda defalarca sıfıra yakın seviyeye indi yinede sular kokmadı çamur gibi akmadı.bu işte sabotaj olma ihtimali var gibime geliyor.çünkü her mahallede bu sorunyok.bazı bölgelerde var.o bölgelerdeki terfi istasyon ve su drenajlarını gören kameraların izlenmesi ve geçmişe dönük incelenmesi gerekiyor.içine çamurmu atıyorlar toprakmı atıyorlar.burası ereğli seni kötülemek için kötü niyetli insanlar herşeyi yapar.su seviyesinden kaynaklansa ereğlideki 31 mahallenin tamamında sorun olurdu.sorun olan üç beş mahalle var.asfalt mevsimi geçti başkan bazı mahallelerin yolu çok bozuk seçime bişey kalmadı en azından beton ve parke yapılsa çok mutlu oluruz.göktepe,dağlar,kıyıcak gibi yerlerin yolları bozuk.ayrıca otobüs firmaları servis koymuyorsa siz belediye olarak iki üç araç tahsis edip vatandaşı evlerine kadar bırakırsanız emin olun yine başkansınız teşekkürler.




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.048.141

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri