(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞTE BU FOTOĞRAF!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Devlet-Siyaset-Oda ve Sivil Toplum Kuruluş başkanları aynı masanın etrafında toplandılar.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (TSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli TSO başkanı Arslan Keleş ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin öncelikli konuları, sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

KELEŞ, SORUNLARI SIRALADI
Keleş, buradaki konuşmasında; hükümetin istediği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteklediği ‘ürünlere 3 ay süreyle yüzde 10 indirim uygulanması’, sanayi ve ticarete yönelik teşvikte 4. Bölge olunması, sektörel teşvikin önemi, üniversite kampüsü, tersaneler, Ereğli-Zonguldak, Ereğli-Devrek, Ereğli-Alaplı çevre Yolu ve Ereğli-Kandilli yolu ve demiryolları gibi ulaşım sorunları, İlçe Emniyet Müdürlüğünde azalan polis kadrosunun çoğaltılması, PTT bina inşaatının tamamlanması, Bozhane mevkisindeki balık satış yerlerinin, yasal düzenlemeler yapılarak, halkın faydalanmasına açılması, İhtisas Gümrüğü yapılması, Gülüç Irmağı güzergahındaki sanayi tesislerinin ıslah edilerek Organize Sanayi Bölgesine dönüştürülmesi, ilçe merkezindeki trafik sorununun çözüme kavuşturulması, şehirlar arası yolcu taşımacılığındaki ‘yolcu indi-bindi’ sorununun çözülmesi gibi konuları katılımcılarla paylaştı.
Toplantıya katılanlar, Keleş’in dile getirdiği yada diğer sorunlara ilişkin düşüncelerini orta koyarken, çözüm yolları üzerinde de görüş alış verişinde bulunuldu.
Yaklaşık 3 saat süren toplantının, ileriki günlerde de gerçekleştirileceği kaydedildi.

KATILIM İYİYDİ, MUHALEFET YOKTU!
Toplantıda; Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye  Başkan Yardımcısı Esra Alpago, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Başkan Yardımcısı Ali Doğru, OSB Müdürü Övünç Pehlivanoğlu, Bazı Oda ve dernek başkanları ile Ereğli TSO meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

Toplantıda muhalefet partisi CHP Milletvekilleri ile ilçe teşkilatından ve diğer siyasi partilerden katılımın olmayışı dikkat çekti.




Bu sayfayı yazdır

22.10.2018 13:28:10

Bu haber 1074 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.997.315

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
298 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1420 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri