(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FORMENLER DERNEĞİ'NDEYDİLER

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan formenler, üyesi oldukları Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği’nin lokal açılışında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.
Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, ‘onur konuğu’ olarak katıldığı kahvaltıda, dernek başkanı Mustafa Gökçay, yönetim kurulu üyeleri ve formenler tarafından karşılandı.
Oral, salona girmesinin ardından, daha yakın ve samimi ortam oluşması amacıyla masaların birleştirilmesini istedi, 20’ye yakın ürünü ile ‘Açık Büfe’ hazırlanan konseptte üyelerle birlikte sıraya girerek kahvaltısını aldı.
Dernek Başkanı Gökçay, burada yaptığı konuşmada, başta Genel Müdür Oral olmak üzere katılanlara teşekkür etti.

DERNEĞİN KURULUŞ AMACINI ANLATTI
Derneğin, kuruluş ve çalışma amaçlarını anlatan Başkan Gökçay, şöyle dedi:
“Derneğimiz, Erdemir bünyesinde bulunan formenlerin tam bir anlaşma, birlik ve beraberlik içinde olmalarını sağlamak, üyelerinin mesleki, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını temin etmek için çalışmalar yapmak, bu konularda seminerler ve eğitim programları düzenlemek, bilinçlendirme çalışmalarında bulunmak amacıyla kurulmuştur.

FORMENLERİN ÇALIŞMA YAŞAMI
OYAK (Ordu Yardımlaşma Kurumu) bünyesinde bulunan Maden Metalurji Grubu’nun Erdemir kolunda görev alan biz formenler, Erdemir yönetim sisteminin, iş sağlığı ve güvenliği, kalite sistemi, çevre ve enerji ilkeleri doğrultusunda kurum içi ve kurum dışı faaliyetlerde her zaman alt ve üstlerimizle olan beşeri ilişkilerimizi. Mutlak değerlerimiz arasında olan İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) kuralları çerçevesinde, sağlam temellere tutturmak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

İŞE BAŞLAMADAN BİR DAKİKA DÜŞÜN
Gün geçtikçe zorlaşan küresel ekonomide, her şeyden önce ‘önce iş güvenliği’ felsefesiyle hareket edip, her işin başında ‘işe başlamadan önce bir dakika düşün’ sözünü çalışanlarımıza aşılayıp, yakın temas içinde çalışmalarını sürdürmektir. Formenlerimiz; Maden Metalurji Grubu’nun güven ve saygı uyandıran kimliğini her zaman daha yukarılara taşımayı ilke edinmiş ve edinmeye devam etmektedir. SAYGILI, DÜRÜST SORUMLU…
Gerek yöneticileri ve gerekse çalışanları ile ilişkilerinde, görüşlerini ve fikirlerini paylaşırken açık, saygılı, dürüst ve sorumluluk duygusu içerisinde hareket etmektedir. Derneğimiz, üyelerimizin samimi olarak bize aktardığı sorunlarını, etik kurallar çerçevesinde Erdemir yetkililerine aktararak, önemli bir köprü vazifesini yerine getirmekten onur duymaktayız.”

ÜST DÜZEY KATILIM YÜKSEK OLDU
Şirketteki Sıcak Haddehaneler Direktörü Sinan Bozkurt, Atelyeler Bakım Direktörü Aydın Duman, Çelik Üretim Direktörü Ural Durusu, Demir Üretim Direktörü Niyazi Aşkın Peker, Soğuk Haddehaneler Direktörü Aydın Kiraz, müdürler, Erdemir Mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan, Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı ile fahri üyelerin davetliler arasında yer aldığı kahvaltının ardından Genel Müdürü İsmail Cem Oral, dernek avlusunda formenlerle çay içti, bir süre sohbette bulundu.
Bu arada, Genel Müdürü Oral, dernek binasında yeni düzenlemesi yapılan lokali de gezdi.




Bu sayfayı yazdır

21.10.2018 12:57:19

Bu haber 4573 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.749.199

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri