(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEÇİLİRSEM YARIN BAŞLARIM

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İnşaat Muhündesi Erol Çivici, “Artık Ereğli’de zihniyet değişikliğine ihtiyaç var, ortak akla ihtiyaç var. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz” dedi.
Çivici, bugün CHP İlçe Binasına gelerek, adaylık müracaatı dosyasını CHP İlçe Başkan Vekili Sevdekar Aras’a teslim etti.
Daha sonra parti balkonunda hazırlanan platformda, Aras’ın daveti üzerine kalabalığa konuşan Çivici, öz geçmişini tekrarladı, 25 yıllı iş yaşamı ve 15 yıllık Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyeliğini hatırlattı.
CHP Genel Merkezinin aday göstermesi halinde yerel seçimleri ‘açık ara farkla’ kazanacakları iddiasında bulunan Çivici, başkanlık mazbatası aldıktan hemen sonra ise icraatlarına başlayacağına, bu donanıma sahip olduğuna vurgu yaptı.
İşi gereği gezdiği çeşitli yörelerdeki çalışmalardan örnekler veren Erol Çivici,

ÖNCE İNSAN, ÖNCE EREĞLİ
“Sanki çölde bir vahanın ortasında sosyal ve kültürel yandan olsun, şehircilik yönünden olsun, modern kentler oluşturmuşlar. Ekonomik kalkınma projelerini hazırlamışlar. Her şeyden önemlisi de, geleceğe umutla bakıyorlar. Peki, biz ne yapmışız? Sorunların hepsi ortada, 3 aşağı 5 yukarı aynı sorunları sayabiliriz. Ben bu sorunları ve çözüm noktalarını bilip, kenarda duramadım.İşte bu yüzden Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Bu şehrin birçok değerleri var. Bu şehrin parlatılmaya ihtiyacı var. Bu şehrin gelecek nesillerin ihtiyacına cevap verecek vizyon projelere ihtiyacı var. Bu projeleri sizlerin de desteğiyle, hayata geçirmek için aday adayı oldum. Bizim vizyonumuz önce insan, önce Ereğli olacaktır!”

ZİHNİYET DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ VAR
Kendisini alkışlayan kalabalığa “Şimdi soruyorum sizlere; Bu hedeflere ulaşmak için benimle koşmaya hazır mısınız? O halde bende hazırım” diyen Erol Çivici, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Şunu kabul edelim, eski siyasiler sürekli birbirini eleştirip çözüm odaklı değil, kıyım odaklı siyaset yaptılar. Herkes birbirini paçasından aşağıya çekti. Ereğli kavgalarla çok şey kaybetti. Artık Ereğli’de zihniyet değişikliğine ihtiyaç var, ortak akla ihtiyaç var. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Bu birlikteliği önce kendi partimiz içinde oluşturup, daha sonra tüm Ereğli’de gerçekleştireceğiz. Ben bunun için aday adayı oldum.”
Erol Çivici, kimseyi ötekileştirmeyeceğini, birlik ve beraberlik içinde güçlenerek gençlere, kadınlara, halka umut olacağını ifade ettiği konuşmasında, “Tecrübeyse tecrübe, vizyonsa vizyon, çalışkanlıksa çalışkanlık, gençlikse gençlik! Tüm bu unsurları üzerinde taşıyan biri olarak diyorum ki; Ya yeter artık! Açın şu gençlerin önünü, artık bize de bir yol verin, bizde bu kente hizmet edelim” diyerek seslendi.

BİR KAÇ KİŞİNİN DEĞİL, EREĞLİNİN ADAYIYIM
Yaşamı süresince girdiği mücadelelerde ‘iddialı olduğunun’ altını çizen Çivici, şöyle dedi:
“Ama hiçbir zaman ayaklarım yerden kesilmedi. Çünkü vermiş olduğum bu mücadeleleri, geçmişte kazandığım deneyimime, yüreğimdeki azme, kurduğum ekibime ve yol arkadaşlarıma güvendim. Bugün burada toplanan partili, partisiz, buraya gelen, buraya gelemeyip gönlünün bizimle olduğunu ifade eden Ereğli halkı, bu kenti sizlerle birlikte yönetmeye talibim!Bugün burada bir kez daha görülmüştür ki, Erol Çivici birkaç kişinin değil, tüm Ereğli halkının adayıdır! Çünkü biz halkımızla hesaplaşmaya değil, kucaklaşmaya geliyoruz!”

BENİM OLDUĞUM YERDE RÜŞVET OLMAZ
Konuşmasının son bölümünde; aday gösterilmemesi halinde partisi için çalışmaya devam edeceğinin sözünü veren Erol Çivici, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Benim olduğum yerde rüşvet olmaz, şahsa özel rant olmaz, kavga olmaz. Ben bu anlayış içerisinde CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Partim beni aday gösterirse, sizlerin de desteğiyle, bu kenti yaşanabilir bir kent yapmak için, örnek bir kent yapmak için, bu göreve talip oldum. Ama partim beni aday göstermezse de kesinlikle farklı bir plan içerisine girmeyeceğime ve partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri, Ereğlililer benim için çok değerlisiniz, Bana güç verdiniz, destek oldunuz, sağ olun, var olun!”
Eşi ve çocukları ile birlikte halka çiçek atan Çivici, daha sonra aralarına girerek tebrikleri kabul etti, vatandaşlarla kucaklaştı.




Bu sayfayı yazdır

17.10.2018 19:41:13

Bu haber 3721 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
18.10.2018 16:22:19
KAPTAŞLI diyor ki;

Artık partimizde taze kan ve gençleri görmek istiyoruz. Belediye başkanı olacak kişinin inşaat mühendisi yada mimar olması her zaman bizler için avantaj, onun için EROL ÇİVİCİ'ye güveniyoruz.
18.10.2018 01:32:02
şenol diyor ki;

halil posbıyık ile erol çivici arasındaki çok önemli farklar var.erol çivici chp den aday yapılmazsa başka partiye kesinlikle geçmez.partisinin neferi olduğunu gösterir.halil posbıyık aday olamazsa hemen başka partiye geçer.ikincisi erol çivici halil posbıyık başka partiden girip chp oylarını bölmezse yüzde 100 belediye başkanı seçilir 2019'da.ve yaşının genç oluşundan dolayı en az 3 dönem belediye başkanlığını chp de sürdürür.ben chp nin yerinde olsam halil beyi zonguldaktan belediye başkanı adayı yaparım.çünkü muharrem akdemirden dolayı chp nin zonguldaktana belediyeyi alma şansı sıfır.erol çivici ereğli halil posbıyıkta zonguldaktan aday yapılırsa en mantıklısı bu olur.iki tarafta küstürülmemiş olur.






Şu anda 32 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.410

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri