(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİTTİ, BİTECEK…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “mutlaka yapacağım” dediği Sakindere’deki ıslah ve düzenleme çalışmaları tamamlanma noktasına geldi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Uysal, yol genişletmesi ve dere yatağının ıslah edilmesi çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen güzergahta, asfaltlamanın da yapıldığını belirtti.

Projenin, Bağlık mahalesi sakinlerince ‘özlemle beklediğini’ hatırlatan Uysal, açıklamasında şunları kaydetti:

“280 metre uzunluğunda ıslah çalışması kapsamında bitirilen derenin duvar yükseklikleri 5’er ve 3’er metre yapıldı. Dere kenarında 6 metrelik gezi yolu, 7 metrelik araç yolu, sağlı sollu kaldırımları yapılıyor. Bu bölgedeki enerji yer altına alındı ve sokak lambaları yerleştirildi. Şu anda asfaltı yapılıyor ve kaldırım düzenlemeleri devam ediyor. Kaldırımların ve derenin kenarlarına korkuluk yaptırıyoruz. Gezi yolunda yeşil alanlar ile birlikte burada parklar, piknik alanları ve futbol sahaları oluşturacağız. Bölgenin çehresi değişti. Bölgede oturan vatandaşların yüzlerinin gülmesinden dolayı çok mutluyum. Özellikle Bağlık Mahallesi’nde oturanlara ve ilçemize hayırlı olsun.”

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleri de, yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Uysal’a teşekkürlerini ileterek, şöyle dediler:

“Burasının yapılması bize hayal gibi geliyordu. Çok uzun yıllardır bekledik ama sonunda mahallemiz güzelleşti. Bu dereden akan sular kadar buradaki analar size dua edecek. Bu parklarda oynayan çocuklar mutlu olacak. Allah sizden razı olsun başkanım.”

Bir mahalle sakini ise sokaktan taşınmayı düşündüğünü, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte oluşan güzelliği görerek vazgeçtiğini belirterek, “Başkanım, inanın önceden başımız öndeydi şimdi yürüyüşümüz bile değişti. Bu büyük bir hizmet için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Dualarımız sizinle” diye konuştu.

MECLİS ONAY VERMEMİŞTİ
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geçtiğimiz yıl; çalışmalarla ilgili ‘belediyenin kredi çekmesine ilişkin’ talebi, Belediye Meclisinde kabul edilmemişti. Bunun üzerine Uysal, “Mutlaka yapılacak” diyerek 1 Aoğustos 2017Dde başlattığı çalışmalar kapsamında, 1 milyon 683 bin lira bedelle ihaleye edilen işi tamamlatmıştı.




Bu sayfayı yazdır

13.10.2018 12:54:34

Bu haber 2182 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
13.10.2018 18:44:29
Vatandas diyor ki;

Emeginize saglıkda o yol kenarı otoparka dönüp tekrar daralmazsa banada vatandaş demesinler
13.10.2018 16:16:57
Sakindereli diyor ki;

Yapilan hizmete tesekkurler ama 1 nolu sakindereyede uvey evlat muamelesi yapilmasin




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.021.408

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
805 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
415 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1433 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri