(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADAY OLDUM, ÇÜNKÜ ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Mahalli İdareler Seçimi’nde CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı eski Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Erol Çivici, “yeni bir yola çıktık inşallah hep beraber Muvaffak olacağız” dedi.
Çivici, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği ziyaretinde, dernek başkanı Şükrü Kılıç ve muhtarlar tarafından karşılandı.
Burada yaptığı konuşmada, muhtarların, kurum ve kuruluşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Çivici, bu süreçte de her iki kesim arasında preslendiğini söyledi.

PROJELERDE EMEĞİM VARDIR
Muhtarların, vatandaş sorunlarını ilgili kurumlara iletirken daha kolay hizmet almanın çabası içinde olduğunu belirten Çivici, şöyle dedi:
“Geçmiş süreçte mizacımı biliyorsunuz, telefonum gece-gündüz açıktır, elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırım. Ereğli’nin birçok mahallesini, sokağını çok iyi bilirim. Çünkü projecilikten gelmeyim, 25 yıllık inşaat mühendisliğim var. İlçenin bir çok bölgesinde projem var. 15 yıl belediye meclis üyeliği yaptığım dönem içerisinde, belediyenin bir çok projesinde de emeğimiz var. Bunların içerisinde proje safhasında kalanlar ve gerçekleştirilenler var.

NİYE ADAY OLDUĞUMU SORUYORLAR
Ereğli’nin sosyal ve ekonomik yapısını gayet iyi biliyorum. Sorunlarını da iyi biliyorum. Bana ‘niye belediye başkan adayı oluyorsun?’ diye soruyorlar. Zaten bu sorunları bilip de, çözüm noktalarını bildiğin zaman kenarda durmak olmuyor. Eğer tecrübe diyorsanız, bu tecrübenin bana göre zirvesindeyim.

EREĞLİ’NİN SORUNLARI ORTADA
Ereğli’nin sorunları ortada. Bugün Ereğli’nin durumundan hiç birinizin memnun olduğunu düşünmüyorum. Aynen bizim olduğumuz gibi. Ereğli umudunu kaybetti, en kötü şey bu. Bizi hayata bağlayan gelecekten ümitlenmemiz gerekirken, bugün geldiğimiz noktada maalesef çoluk çocuğumuzu ‘acaba nerede iye yerleştiririz, gurbete nereye göndersek endişesine düşüyoruz.

YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR
Ama yapılacak çok şey de var. Ereğli, geçmiş dönemlerde, Cenevizler zamanında ‘ticaret üs’ olarak kullanılmış. Ereğli’nin birçok değeri var. Bu değerler ibir araya getirmek için, Ereğli’yi tekrar eski zirvesine kavuşturmak için adayım. Yeni bir yola çıktık inşallah hep beraber muvaffak olacağız.”

KILIÇ İSİM İSTEDİ!
Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da, çıktığı yolda başarı dilediği Erol Çivici’ye, “Meclisinize muhtarlarımızdan isim alacakmısınız? Gerek Belediye, gerekse İl Genel meclisine yönelik bu talebimizi her aday adayımıza soruyoruz” diye konuştu.
Çivici’nin, muhtarların sorularını yanıtladığı toplantı yaklaşık birbuçuk saat sürdü.

Erol Çivici kimdir?                                         
Karadeniz Ereğli’ye bağlı Hasbeyler Köyü’nde doğdu. Erdemir İlköğretim, Atatürk Orta Okulu ve Ereğli Lisesi eğitim-öğretimin ardındanAtatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesini bitirdi. 1994’de ticarete atılan Erol Çivici, 15 yıl Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyeliği, bir dönem de Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği yaptı. Spor kulüpleri ile çeşitli dernek yönetimlerinde yer aldı, Türk Eğitim Derneği Vakıf Yöneticiliği görevinde bulundu.
Halen kendisine ait şirketin yönetim kurulu üyeliğini yapan Erol Çivici, Gönül Çivici evli ve 2 çocuk babası.




Bu sayfayı yazdır

8.10.2018 12:54:05

Bu haber 2579 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
07.06.2023 23:13:46
Zalim Adam diyor ki;

Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum yalnız bu muhtarlarda bişeyden uzak dursunlar hemen yok il meçlisi yok il genel meclisi vallah bu yüzden oy verirmiyim bilemedim




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.272

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
230 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri