(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

LİGE DÖNDÜĞÜ MAÇ ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde oynanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Hafta karşılaşmasını, ev sahibi takım tek golle kazandı.

Lige, Türkiye Ziraat Kupası’ndaki yol alışı ile başlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor, ilk hafta sahasında Hendekspor, ardından ise deplasmanda oynadığı Kaynaşlıspor karşılaşmalarında galibiyet bulamamış, ancak beraberliklerle ayrılmıştı.

Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda rakibi Devrek Belediyespor'u ağırlayan Ereğli ekibi, karşılaşmaya iyi başladıysa da girdiği fırsatları gole çeviremedi.

İlk yarısı golsüz tamamlanan ‘Zonguldak Derbisi’nde ikinci yarıda da sahada iyi görünen Karadeniz Ereğli Belediyespor oldu.

Ataklarının karşılığını 76. Dakikada bulan eflatun-beyazlılar gelişen atakta topla buluşan Vijdan Aladağ, topu rakip filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Başka gol olmayan karşılaşma da, Karadeniz Erneğli Belediyespor’un galibiyeti ile sonuçlandı. Ev sahibi takım, bu galibiyetle puanını da 5’e çıkardı.

Karşılaşmayı, aynı zamanda kulüp başkanlığını yürüten Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile kalabalık taraftar izledi.

HAFTAYI ‘HÜKMEN BAY’ GEÇECEK!

Bu arada, Ereğli ekibi, ligin 4, haftasını ‘bay’ geçecek. Gruptaki rakibi Yeliş Bursaspor’un ligden çekilmesi nedeniyle bu hafta sahada olmayacak olan Karadeniz Ereğlispor, statü gereği 3-0 hükmen galip sayılacak.

Ereğli ekibi, 5. Haftada ise yine sahasında Sakarya ekibi Serdivanspor’u konuk edecek.




Bu sayfayı yazdır

7.10.2018 23:02:08

Bu haber 1778 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
09.10.2018 12:53:33
erkan diyor ki;

kaynaşlı maçını gıdıp seyrettim devrek maçını seyrettim ıkı rakıpde 1ıncı amatör takımı futbolcu kardeşlerım ayaklarınız yere bassın havdan uçmayı bırakın kendınıze gelın cok kotu oynuyorsunuz bu sıze yakışmıyor kulübede zafer hoca ve sertac hoca sızden daha cok yoruluyor ıkımacdır ereglı beledıye spor gıbı kulüp bulamazsınız yonetıcılerın ve hocaların emeklerıne yazık az toparlayın bu kulupe gelmek ıcın yalvaran cok futbolcu var yerınızın degerını bılın bu arada canı gönlünden oynayan kaptan ve vıjdana cok tşk dıger futbolcu arkadaşlardan bu mücadele bekleniyor sıze yakışanı yapacağınıza emın bu ereglı şampıyon olun sıze yakışan bu haydı aslanlar bu sene o sene olsun şampıyon ereglı




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.924

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri