(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KİNAYE DE, ESPRİ DE VAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Ben de isteyen taraf olsam, ‘30’un 29’unu ben yazayım’ derim” dedi

Çakır, Ereğli FM’de yayınlanan “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında yaptığı açıklamalarda, Mahalli İdare Seçimlerinde de MHP ile sürdürülmesi muhtemel “Cumhur İttifakı”na yönelik, bir masa etrafına geldiklerinde ortak paydada buluşabileceklerini söyledi.

Kapan’ın, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ün, medyaya yansıyan sözlerini hatırlatması üzerine Çakır, talep eden tarafın talebinde sınır olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

“Ama bir masa etrafına geldiğimizde ortak paydada buluşabileceğimize inanıyorum. Çünkü, Cumhur İttifakı, tabanları bir birine yakınlaştıran bir anlayış olmuştur. Nasıl ki diğer partiler arasında bir yakınlaşma olduysa bizim de MHP ile bir yakınlaşmamız olmuştur. O yüzden bunu, Belediye seçimlerine taşımayı da tabi ki isteriz. Şartlar oluştuğunda, İl ve ilçe başkanları da oturur birlikte değerlendiririz. Meclis üyeleri nasıl olacak, İttifak ne olacak? Zira daha Cumhurbaşkanımız ile MHP Genel Başkanı bu konuyu somut hale getirmediler. Ama Ereğli genelinde yüzde 50’ye yakın oy alan bir AK Parti’nin tabi ki Ereğli’de belirleyeceği aday AK Parti menşeli olacaktır. Ama belediye meclisi, başkan yardımcılıklarını o günün şartlarında oturur, yetkili kurullarla değerlendirilir. Tabi ki Rahman Bey de MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk) bir siyasi partinin ilçe başkanı. Talep ederken de ‘ben iki tane alır, diğerlerini bırakırım’ diyecek değil. Ben de isteyen taraf olsam, 30’un 29’unu ben yazayım derim.”




Bu sayfayı yazdır

7.10.2018 15:17:41

Bu haber 2133 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.043

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
413 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri