(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VEDASINI SOSYAL HESAPTAN YAPTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, emekliliğini isteyen İlçe Milli eğitim Müdürü Numan Korkmaz, sosyal paylaşım hesabından veda mesajı yayınladı.
Korkmaz, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Numan KORKMAZ´ın vedası” başlıklı yazıda "Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım, Değerli Eğitim Çalışanları, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevimden ,emekli olmam sebebiyle artık ayrılıyorum” diyerek, şunları kaydetti:

DOĞRU, GÜZEL İŞLER YAPMAYA ÖZEN GÖSTERDİK
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevime başladığım günden beri çok sevdiğim ilçemize hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum.
Görev yaptığım süre içerisinde mesai arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, herkesin tereddütsüz gelebildiği, kendisini rahatlıkla ifade edebildiği yerler olduğunu gösteren gayret içerisinde olduk. Sizlerin ve halkımızın bize olan inancıyla başladığımız bu görevde sosyal adalet duygusu içerisinde doğru ve güzel olan işleri yapmaya hep gayret gösterdik. Bu amaç doğrultusunda da; Eğitimin bireyi nitelikli hale getirme çabası olduğu düşüncesiyle başta tüm eğitim kurumlarının fiziki ve teknolojik altyapısını geliştirip nitelikli kurumlar haline getirmeye çalıştık.

EKİP ÇALIŞMASININ GÖSTERGESİDİR
Öncelikle temel stratejimiz eğitime erişim, eğitimde kalitenin artırılması ve eğitim altyapısının tamamlanması olmuştur. Öğrencilerimizin Orta öğretime ve yüksek öğretime geçiş sınavlarındaki becerilerini artırmak düşüncesiyle eğitim projeleri hazırladık ve uyguladık. Sanatın ve sporun tüm dalları en üst düzeyde desteklenerek il ve Türkiye derecelerinin alınmasını sağladık. Ereğli´de gelinen nokta, elde edilen başarılar, bir ekip olarak çalışmanın göstergesidir ki görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirken bir ekip olduğumuzu hiç unutmadan fedakârlıklarda bulunduk.

EĞİTİM GÖNÜL İŞİDİR
Önceliğimiz her zaman geleceğimiz, ümidimiz olan çocuklarımız oldu. ‘Eğitim, çocuğa sevgi ile başlar; en çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir’ düşüncesini özümseyerek çalıştık. Eğitim, uzun vadede ürün veren, zor ve bir o kadar da emek isteyen bir süreç ve bir gönül işidir. Bizler, verdiğimiz emeği hoşgörü sahibi, aydın, okumaya önem veren bir toplum ortaya çıktığında göreceğiz.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
İlçemizde eğitim-öğretim hizmetlerindeki gelişim ve değişimin ve yakalanan başarının hız kesmeden sürdürüleceğine, en yakın gelecekte örnek gösterilen ilçeler arasında yerini alacağına gönülden inanmaktayım. Bu duygu ve düşüncelerle yapılanlara desteklerinizden dolayı şahsım ve kurumum adına, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalın…”

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMUŞTU
Korkmaz, İlçe Milli Müdürlüğü yaptığı sırada, 24 Haziran Genel Seçimleri ‘AK parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olmak amacıyla’ bu görevinden istifa etmişti. Aday gösterilmeyen Numan Korkmaz, talebi üzerine tekrar aynı göreve atanmış, bur süre sonra da izine ayrılarak emeklilik dilekçesini vermişti.




Bu sayfayı yazdır

4.10.2018 15:16:26

Bu haber 1458 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
04.10.2018 21:26:45
hu diyor ki;

cumhuriyet ortaokuluna öz, diğerlerine üvey muamelesi yaptın. aklımda kalan bu oldu seninle ilgili. Ereğli kurtuldu.




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.001.906

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
790 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
302 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1423 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri