(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEKLENEN AÇIKLAMA !

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Halil Posbıyık, CHP’den aday adaylığını açıkladı.

Posbıyık, parti binası önünde partililere hitaben yaptığı konuşmada, geçmişte hatalar yaptığını, geçen 5 yılda bunları gözden geçirdiğinde ise kendini yumrukladığını söyledi.

Hataları yüzenden 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığını kaybettiğini kabullenen Posbıyık, kendisi için ‘intikam almak için geliyor’ söylemlerinin ise doğru olmadığını savundu.

Görev süresinde insanları kırdığının da altını çizen Posbıyık, “Benim hatalarım yok mu? Benim çok hatalarım var. Evdeki çalışma odamda 5 yıldır düşünüyorum, sentezler yapıyorum, özeleştiri yapıyorum.  Kendimi tokatladığım, yumruk attığım zamanlar oluyor. ‘Halil bu hatayı nasıl yaparsın. Bu adamı nasıl kırarsın. Bu işi nasıl yaparsın’ dediğim zamanlar oluyor” dedi.

Türk Metal Sendikası ile kavgasını ise “bireylerle kavgam oldu, sendika ile değil” şeklinde sözlerle geçiştiren Posbıyık, “2014 Belediye Başkanlığı seçimlerinde benim hatalarım ve yanlışlarım yüzünden, kendi ifadem ile ‘aşkım Ereğli’ beni boşadı. Eğer hata yaptıysam o bireylerden özür diliyorum, kasıtlı bir hareketim yoktu” diye konuştu.

Konuşmasında, Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın yaptığı hizmetlere teşekkür de eden Posbıyık, “yapmadıklarına ise teşekkür etmiyorum. Uysal iyi bir insan olabilir ama iyi lider değil” şeklinde konuştu.

Posbıyık, belediye başkanlığına dönemine ilişkin yaşının ortaya atılmasına karşı ise ABD Başkanı Trump ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i örnek gösterdi.

Posbıyık’ın ‘miting’ havasında gerçekleştirmeyi amaçladığı aday adaylığı açıklamasında ise beklenen kalabalığın oluşmadığı gözlendi.




Bu sayfayı yazdır

3.10.2018 17:50:49

Bu haber 3087 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (7)
06.10.2018 00:58:08
KAPTAN diyor ki;

Milletvekilliği ile yetinmeyip Bakan olma sevdası ile görevinizden istifa edip yerinizi Murat Sesli'ye kaptırmıştınız,yeniden Başkan olduğunuz dönemde ise sizi tatminkar edecek şekilde intikam almıştınız,işte itiraf ettiğiniz bu geçmiş hatalarınız insanlar üzerinde unutulmayacak çok acı izler bıraktı,yorumlara baktığımızda istenmediğinizi görebiliyoruz,siz de artık bunu görün,İSTENMİYORSUNUZ.....
05.10.2018 12:38:25
Nehir diyor ki;

CHP ilçe başkanı kalp krizi geçiririken posbıkıyklar arama gereği duymadı. Ama bu ilçe örgütü olarak hem başkanın hem de örgütün hakkını yedirmeyecğiz
05.10.2018 12:37:39
ihtiyar diyor ki;

Ben burada sayın Başkan OCAKCI beye geçmiş olsun diyorum, partililere şunu söylemek isterim sayın CHP li kardeşlerim sizler POSBIYIK la beraber OCAKCI yı seçmediniz mi başkan hastaneden EREĞLİ ye geliyor SİZLER CHP liler talandan mal kaçırır gibi aynı gün POSBIYIK la birlikte adaylık açıklaması YAPIYORSUNUZ ALLAHIN başka günü kalmadıysa vede Sertan başkana sayğı nız yoksada ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün partisine sayğı gösterseniz iyi olurdu
04.10.2018 21:24:13
Vatandaş diyor ki;

Posbiyik sen su terminal isini bi duzelt .menfatin ugruna .hastaneyi .ucra koseye yaptin .neriman hanim herkesi tehtit ediyor .morukladin otur artik .villaciginda.
04.10.2018 20:18:14
Boğaçhan diyor ki;

Burhan bey, Anlaşılıyor ki kuyruk acınız haber sonrası oluşmuş gözüküyor. Yorumunuz ile belediyenin iktidar tarafından ișe alımlarla akraba ve yandaşları aldığını itiraf ediyorsunuz. Şu testisi su yolunda kırılır. Eden bulur. İnleyen ölür. Ereğli ölü şehire döndü. İçtiğimiz sudan neredeyse tüm halk zehirlendi. Terminal eziyeti halen halk için sürüyor. Gemi sanayisi çöktü. İşsizlik had safhada. Futbola Yatırılan para Ereğli li öz kaynak sporculara yatırılsa hiç olmazsa para Ereğli de kalır. Bal ligi san ki 1.lig kardeşim. Belediyeye işi düşen yandaş değilse geçmiş olsun. Politik ne korkutmuş seni. Musluğun suyu kesilecek diye aklın gidiyor. Yazık çok yazık
04.10.2018 16:24:24
vatandaş diyor ki;

HALIL POSBIYIK SEN ILK ÖNCE BU YENİ GARAJ NEDEN ŞİMDİKİ YERE YAPTIN İLK ÖNCE BUNUN HESAPINI VER SONRA DEVLET HASTANESINE NEDEN YER GÖSTERMEDIN BIRDE BUNA CEVAP VER BU YAŞTAN SONRA SENIN NE İŞİN VAR BELEDIYE BAŞKANLIGINDA SON DÖNÜMDE YAPTIKLARIN ORDA, BIRDE MAL VARLIGINDAN BAHSEDIYORSUN SENIN ORTURDUGUN EVDE VİLLACIKTA 500 İŞÇİ ÇALİŞTIRAN KİŞİ OTURMUYOR , YALI CADDESINDEKİ DÜKKAN KAÇ KİŞİDE VAR (BİG PIZACI) BIRDE BAŞKA KİŞİLERIN ÜZERINDE MAL VARLIGINI AÇIKLA MESALA,İSTANBUL SARIYERDE Kİ VİLLA,HALEN BELEDIYE ÇALİŞAN KİŞİLERIN ÜZERINDEKİ ARSALAR ( MASKE DÜŞTÜ ORDU LU HALIL ABIII
04.10.2018 02:03:36
BURHAN diyor ki;

ERDEMİR SEÇİME 6 AY VARKEN RUHSATSIZ YERLERİNİ ACİLEN RUHSATLANDIRSIN.DAHA ÖNCE HALİL POSBIYIĞIN YAPTIKLARI ORTADA.HİÇ İNTİKAM ALMAYI SEVMEZ (!) KENDİLERİ.BENZİN İSTASYONU SAHİPLERİ DİKKAT.BU ADAM GELİNCE YOLLARINIZ KAPANABİLİR.GAZETECİLER AMAN DİKKAT ALEYHTE HABER YAPANLARIN İLANLARI KESİLİR ÇAKMA YAFTASINI YER.DEFANS YAPAN MECLİS ÜYELERİNİN DÜKKANLARINA ZABITA GÖNDERİLİR POLİSLERDE GELİR DÜKKANLARI MÜHÜRLENİR.HALİL POSBIYIĞA HAYIR DİYEN MECLİS ÜYELERİ KIZINIZ OĞLUNUZ BELEDİYEDEYSE ACİLEN İŞ ARAYIN.İŞTEN DİREKT ATAR.NERİMAN POSBIYIĞI BENZİNLİKTE UNUTMAYIN MAKAM ŞOFÖRÜNÜZ KOVULUR.HÜSEYİN UYSALMI ALDI SİZİ İŞE.SİZİN HİÇ ŞANSINIZ YOK.KENDİNİZE YENİ İŞ ARAYIN.İNTİKAM KİM HALİL POSBIYIK KİM.TERBİYENİZİ TAKININ.DEFANS YAPAN TARAFTAR KULUBÜ BAŞKANLARI AMAN DİKKAT DÜKKANLARINIZIN CAMLARI KIRILIR.




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.075

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri