(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÖLGEDE 'ZONGULDAK' AĞIRLIĞI...

EREĞLİ

Batı Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda, Bayram Ali Kefeli’nin (Zonguldak) birinci olduğu bildirildi.

Türkiye Bilardo Federasyonu Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Deniz Yücesan, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Düzce’de, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’ne ait salonda düzenlenen şampiyonaya; Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Düzce ve Bolu’dan toplam 48 sporcunun katıldığını belirtti.

Yücesan, karşılaşmaların 4 masada, hakem nezaretinde 45 ıstaka sınırlı 30 sayı üzerinden oynandığını anlatarak, şunları kaydetti:

“İkili eşleşme ve eleme sistemi ile oynanan karşılaşmalarda, rakiplerini yenen sporcular bir üst tura yükseldiler. Yarı final ve final maçlarının 40’ar sayı üzerinden oynanan şampiyonanın finaline ise Zonguldak’tan Kefeli ile Serdar Berber kaldılar. Rakibini yenen Kefeli, Batı Karadeniz Bölge Şampiyonu oldu. Üçüncülükleri ise Murat Çetiner (Bartın) ile Murat Yörüklüoğlu (Bolu) aldılar. Şampiyonada ilk 16’ya kalan sporcular, önümüzdeki günlerde yapılacak Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.”

ZONGULDAK’TAN 6 SPORCU

Bu arada, şampiyonaya Zonguldak’tan Kefeli ve Berber’in yanı sıra Çağdaş Birden, Bora Yayalar, Ali Bülbül, Alper Turşah, Savaş Kaşka, Adem Uzun ile Taylan Bal katıldı.

9 sporcu arasında ilk 16’ya kalan Kefeli, Berber, Birden, Yayalar, Bülbül ve Turşah ise Karadeniz Bölge Şampiyonası katılacaklar arasına isimlerini yazdıran sporcular oldu.




Bu sayfayı yazdır

1.10.2018 11:46:32

Bu haber 2827 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.106.285

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri