(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

RENKLERİN KARDEŞLİĞİ HEDEF KOYDU!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediyenin, ilçedeki taraftar dernekleri işbirliği ile organize edilen ‘Kan Bağışı ve Kök Hücre” kampanyasında kan verdiler.
Kaymakam Çorumluoğlu, Sahil Bandındaki Amfi Tiyatro’da başlayan kampanyada gazetecilere yaptığı açıklamada, kan vermenin, sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi.
Kendisinin de belirli dönemlerde kan verdiğini anlatan Çorumluoğlu, şöyle dedi:
“Ancak, tayinim esnasında bu kez süre biraz uzadı. Kan vermenin ‘sorumluluk projesi’ olmasının yanı sıra sağlığımın da düzenli hale geldiğini düşünüyorum. Çünkü bir miktar kan fazlam çıkıyor. Bu açıdan bütün taraftarları k an vermeye davet ediyorum. Burada dört taraftar derneği başkanımız var. Onlara bu faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur.”
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, destek verdikleri kampanyanın son derece anlamlı oludğunu, bundan dolayı taraftar dernekleri başkan ve yöneticilerini kutladığını söyledi.

BÜYÜK REKABETE GİRDİK!
Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek, ‘Renklerin Kardeşliği’ adı altında ortaklaşa düzenledikleri kampanyada, aynı zamanda tatlı bir de rekabet başlattıklarını ifade ederek, “Hangi taraftar grubu daha fazla kan verecek onu göreceğiz. Onun için Fenerbahçeli arkadaşlarım burayı doldurup, Ereğli’de en fazla taraftarın Fenerbahçe taraftarı olduğunu gösterelim” dedi.

ŞEN: “MİLLİ DUYGULARLA BİR ARAYA GELDİK
Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen ise, kampanyada Milli duygularla bir araya geldiğini belirterek, şunları kaydetti:
“Kaymakamımız Beşiktaşlı, Belediye Başkanımız Fenerbahçeli… Güzel esprilerle birlikte kanlarını verdiler. Bütün taraftarlarımızı formasını giyip atkısını takıp buraya bekliyoruz. İki gün için hedefimiz 800 ünite kan bağışı toplayabilmek. İnşallah bunu başarıp, Zonguldak rekorunu kırarız.”

ATİK: HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Atik de, kan bağışını geleneksel hale getirdiklerini hatırlatarak, “Türkiye’de ilk kez dört dernek bir arada böyle bir etkinlik oluyor. Hedefimize ulaşmak için tüm Ereğli halkını bize desteğe çağırıyoruz. İnşallah hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Ekşi’nin de kan bağışında bulunduğu etkinlikte, bağışta bulunan taraftarlara tuttukları kulübün renklerini taşıyan forma ve futbol topu armağan edeliyor.

Bu arada, doktorlar Murat Babalık ile Mehmet Günaydın nezaretinde, 14 sağlık personelinden oluşan Zonguldak Kan Merkezi, bağışta bulunacakların ön muayenelerini yaparak kan alımını gerçekleştirdiler.
Dün başlayan kan bağışı kampanyası, bugün akşam saatlerinde sona erecek.




Bu sayfayı yazdır

29.09.2018 10:28:39

Bu haber 989 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.906

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
186 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri