(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YAPTIKLARINI SIRALADI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan partinin eski ilçe başkanlarından Erol Şahin, “Aday gösterilmemem durumunda partimin kimi aday gösterirse onunla birlikte, onun arkasında, yan yana yolda yürüyeceğim. Ama ben aday gösterileceğime inanıyorum” dedi.
Şahin, eşi Feyzan Şahin ile birlikte Devrim Bulvarında oluşturdukları stantta vatandaşlara aşure dağıtımı gerçekleştirdi.
Şahin, Dağıtım sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Muharrem Ayı’nda olduğumuzu hatırlatarak, şunları söyledi:
“Muharrem ayındayız, bizi özel adetlerimizden aşure pişirerek komşulara ikram etmek adettir. Biz de bu günün anlamına yakışır şekilde, yaptırdığımız aşureleri halkımıza ikram ediyoruz. Onlarla paylaşmaktan, birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle adetlerimizi de yaşatmış oluyoruz.”

“GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ"
Gazetecilerin, ‘Yöresel Derneklerle bir arada olduğu kahvaltıda aday adaylığını açıklaması ardından aldığı tepkileri’ değerlendiren Şahin, şöyle dedi:
“Güzel tepkiler alıyoruz. Biz, zemin yoklamak üzere, halkımızın ne diyeceğini öğrenmek için yola çıktık. Çeşitli çevrelerden geri dönüşleri dönüşlerin çok güçlü ve kuvvetli olduğunu gördük. Bu da bizim gücümüze güç kattı. Şimdi bu yolda daha güçlü yürümek istiyoruz. Eğer Genel Merkezimiz bizi aday gösterir, halkımız da takdir ederse inşallah Ereğli’ye güzel hizmet yapacağımı, bu birikime de sahip olduğumu ve Ereğli’nin de bunu hak ettiğini düşünüyorum.

"EĞER ADAY GÖSTERİLMEZSEM"
Bugünden önce yapılamayanları tamamlamak, ilçedeki hayat kalitesini artırmamız gerekiyor. Hala birçok eksiğimiz, problemimiz var. Artık Ereğli’ye katkı sağlamak, mesaimizi ona tüketmek gerekiyor. Aday gösterilmemem durumunda ise partimin kimi aday gösterirse onunla birlikte, onun arkasında, yan yana yolda yürüyeceğim.

"ADAY GÖSTERİLECEĞİM, ÇÜNKÜ …"
Ama ben, aday gösterileceğime inanıyorum. Zira gelen tepkiler öyle. Siyasi geçmişimiz, parti içindeki görüşümüz, ilçede yöneticilik yapmış olmamız, ilçe başkanlığı yaptığım dönemimde; AK parti iktidarı döneminde hizmetlerin yüzde 70-80’inin yapılmış olması benim için büyük avantaj. Görev süremde siyasi büyüklerimizle beraber Ereğli’ye çok şeyler kazandırdık. Devlet Hastanesinden Ormanlı Köprüsüne, Gülüç Köprüsünden Ereğli-Düzce karayoluna, Vergi dairesinden Adliye Sarayına, spor salonlarına, Köydes’ten Beldes’ine, köylerdeki çöplerin toplanmasından, asfalt yapılmasına kadar en yoğun olan dönemdi. O dönemde güzel hizmetleri İlçe başkanlığımızda halkımız kazandı. İstiyoruz ki aynı yoğunluk ve o güzel günler Ereğli belediyesinde hizmet ederek ilçemize kazandıralım. Bizden önceki dönem belediye başkanlarımızın yaptıklarına teşekkür ederek, yapamadıklarını da kavga etmeden, onları kucaklayarak hayata geçirmek amacındayız.”

DEMİRTÜRK: HENÜZ NET DEĞİL!
Bu arada, Şahin’in standına gelerek aşure alan MHP Ereğli İlçe başkanı Rahman Demirtürk, gazetecilerin sorusu üzerine, henüz iki parti arasında ittifak meselesinin netlik kazanmadığını belirterek, partilerinin en güçlü aday ile çıkacaklarını savundu.
Şahin’in 1500 adet gerçekleştirdiği aşure dağıtımına, bazı partililer, belediye meclis üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri iş insanları ile vatandaşlar ilgi gösterdi.

HABERE İLİŞKİN FOTOĞRAFLAR YÜKLENİYOR...




Bu sayfayı yazdır

24.09.2018 13:49:34

Bu haber 1372 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 30 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.065

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri