(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KESİNTİ VE ÖDEMELERE !

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, enerji nakil, bakım ve onarım hizmetlerini yürüten Enerjisa’nın bazı uygulamalarının sıkıntı yarattığı ileri sürülüyor.

Hakimiyet Yayın Grubu’nu arayan vatandaşlar, ağırlıklı olarak bakım ve onarım gün ve saatlerinin insan yaşamını olumsuz etkileyen gün ve saatlerde yapıldığını ifade etti.

Ülke genelinde birçok yerleşim birimindeki bakım ve onarımların, gecenin ilerleyenr ve sabaha karşı saatlerde yapıldığını hatırlatan vatandaşlar, “bu sayede gece az kullanım olduğundan çok fazla mağduriyet yaşanmıyor. Ancak, Ereğli’de özellikle hafta sonları ve gün içinde bu tür çalışmaların yapılması, daha çok çalışan ailelerin olumsuzluk yaşamasına neden oluyor. Çalışanların aileleriyle birlikte evlerinde oldukları tatil günlerinde, aynı zamanda ev ve evdeki diğer işlerin de yapılması nedeniyle enerji kesintileri mağduriyet yaratıyor” dediler.

ÖDEMELERDE KREDİ KARTI SIKINTISI

Enerjisa ile ilgili bir başka sıkıntıya dayalı sitem ise ödeme sisteminden geldi. Vatandaşlar, geçmişte enerji borç ödemelerini kredi kartı ile yapabildiklerini, son uygulama ile ise bunun kaldırılarak nakdi ödemeye dönüldüğünü ifade ederek, “zaten ekonomik sıkıntı içinde yaşadığımız bugünlerde, üzerinde nakiti olmayan vatandaşlarımız ödemelerini kredi kartlarıyla yapabiliyor. Kredi kartı uygulaması kuruluş tarafından kaldırıldığından, çok sayıda vatandaş da ya ödenemesini geciktiriyor yada yapamıyor. Bu durumda da hem enerji kesimine hem de faiz ve açma-kapama bedeline maruz kalıyor” diye konuştular.

Vatandaşlar, enerji bakım ve onarım için yapılan kesintilerin hafta içi geç saatlere alınmasını ve ödemelerde tekrar kredi kartı uygulamasına geçilmesini talep ediyor.




Bu sayfayı yazdır

24.09.2018 10:57:10

Bu haber 1391 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
25.09.2018 12:53:48
nedım diyor ki;

hakımıyet gazetesi tebrık ederım , gerçekten güzel bır konuyu yazmış herşey vatandaştan çıkıyor, elektrık faturasını ödeyemedın kesıldı elektrık saat açma ücreti 38 tl yaa bu nasıl bır kanundur ben tüketıcıyım sen ürünü tüketiyorum bana indirim yapmalısın bu ürünü satıyorsun bu yasalar hep büyük şirketlere göremı yapılır hep ,
25.09.2018 10:12:20
Aykut diyor ki;

hamıyet gazete kutluyorum vatandaşim dertlerıne deginmiş enerjii kredi karttı ödeme yapmalı turkcel vodofon gibi dogaz gaz olmalı komisyon olmalı nerde sapancı ailesı tefeci vede akbaba olmasın
24.09.2018 17:35:47
Samet diyor ki;

Ereglının kanayanDeğilmişsiniz tebrik ederim
24.09.2018 11:28:10
Elif diyor ki;

Hatip sokakta oturuyo4uz ve iki gündür elektrik yok.bu nasıl bir kesintidir yaa.butun hayatımizı olumsuz etkiliyor.






Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.259

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
398 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri