(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇOCUKLARA BOT VE MONT...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, ihtiyaç sahibi çocuklara bont ve mont yardımı amacıyla, Üstün Bilardo Salonu’nda düzenlenen Özel Üç Bant Bilardo Turnuvası’nın ilk turunun tamamlandığı bildirildi.

İlçedeki Bilardo Organizasyon Komite Başkanı Tahir Yurtoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, 32 sporcu ile başladıkları turnuvada 2 eşleşme ve eleme sistemi ile oynanan karşılaşmalarda, rakiplerine üstünlük sağlayan 16 sporcunun bir üst tura yükseldiğini söyledi.

Yurtoğlu, önceden belirlenen sisteme göre tur atlayan sporculardan; Volkan Kaya-Mehmet Göktekin, Hanefi Çağ- Cüneyt Solukcu, Süleyman Birinci-Tuncay Duvan, Orkan Basmaz-İbrahim Ayaz, Canberk Çömeten-Burak Yaman, Tahir Yurtoğlu-Uğur Kuşçuoğlu, Hakan Karaorman-Ersay Gönüllü ve Tarık Anafartalar-Barış Yanmaz ile eşleştiğini belirti.

İkinci tur eleme maçlarının da başladığını anlatan Yurtoğlu, “şu ana kadar oynanan 2 tur maçlarında rakiplerini yenen Cüneyt Solukcu. Tuncay Duvan, Canberk Çömeten, Uğur Kuşçuoğlu, Ersay Gönüllü Çeyrek finale isimleri yazdırdılar.  Turnuvamıza, sporcularımızın yanı sıra bazı firmalar da destek oluyor. Bu kapsamda destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

23.09.2018 17:56:03

Bu haber 1833 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.098.936

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri