(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU İŞİ BÜYÜTÜYORLAR !

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 4 büyük kulüp taraftarlar derneğince “Kan Bağışı ve Kök Hücre Kampanyası” düzenlendiği bildirildi.
İlçedeki, Fenerbabahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Tranzonspor taraftar derneklerinin, Ereğli Belediyesi ve Türk Kızılayı iş birliği ile düzenlenen kampanyanın tanıtımı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı kahvaltılı toplantıda anlatıldı.
Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, derneklerin “Renklerin Kardeşliği” sloganı ile başlattığı ve gelenekselleştirdiği kampanyanın, kan ve ilik temini açısından ülke için önemli olduğunu vurguladı.
Belediye olarak bu tür projelere destek olduklarını belirten Uysal, şunları kaydetti:
“LÖSEV’in sahildeki dernek binasının kuruluşundaki amaçlardan biride, çocuklarımıza kan ve ilik toplanması. Önümüzdeki günlerde, çocuklarımızın sağlık problemlerine daha duyarlı bir ilçe olmamızı sağladığını göreceğiz. Aklımda sporla ilgili birçok proje var. Merkeze yakın yerlerde belki Renklerin Kardeşliği adı altında çocukların da spor yapacağı spor yerlerini belediye olarak açıklayacağız. Bunun hazırlıkları var. Arkadaşları büyük alanları tespit edin diye talimat verdim. Bunların çoğu park alanlarıdır. Ama bu park alanlarını hem çocukların spor yapması için, hem de değişik spor alanları için hayata geçireceğiz.”

BAŞKANLAR KONUŞTU
Fenerbahçe Şube ve Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Dernek Başkanı Serdar Özbek, 28-29 Eylül’de, Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek kampanyaya desteğinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederken, iyi işler yapacaklarını söyledi.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Atik de, ülke genelindeki bu tür oluşumların başını Ereğli’nin çektiğini hatırlatarak, “Renklerin Kardeşliği Türkiye’ye bir örnek teşkil ediyor. Yeni gelen kaymakamımız da,‘Bu inanılmaz bir şey, çok güzel bir şey, mükemmel’ dedi. Belki Türkiye’de dört taraftar derneği başkanı Ereğli’de yan yana geliyor. Cuma cumartesi günleri renklerin kardeşliği olarak bütün renkleri oraya bekliyoruz” dedi.

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Başkanı Timur Şen, dernek başkanları olarak fedakarlık esasına bağlı olarak çalıştıklarını dile getirdiği konuşmasını, şöyle sürdürdü:
“Bu normal bir oluşum değil. İnanılmaz veren bir oluşum. Biz başkanları taraftarlarımızın yalnız bırakmayacağına ve rekor kıracağımıza inanıyoruz. Kan veren taraftarlarımız arasında çekiliş yapılacak. Birer kişiye futbolcular ve teknik direktörümüz tarafından imzalanan birer forma verilecek. İmzalı birer top verilecek, beşer tane taraftar atkımız verilecek. Çekiliş cumartesi akşamı yapılacak. Bunları bire bir ulaştıracağız. Taraftarlarımızın ve bölge halkımızın bize destek vermesini diliyorum.”

Karadeniz Ereğli Trabzonspor Taraftarları Dernek Başkanı Sadık Mercan ise “Hayat kurtarmak senin kanında var, bizim renklerimiz farklı olsa da kan rengimiz aynı” sloganını kullanacağını belirterek, bundan sonra da taraftar derneklerinin ortak projelerde bir araya geleceklerini kaydetti.

Saat 11.00’de başlayacak kan ve hücre bağışı kampanyasına Ereğli kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katılarak destek vereceği açıklanan toplantıda, birlikte yapılan kahvaltının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.




Bu sayfayı yazdır

23.09.2018 17:04:00

Bu haber 1176 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.457

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri