(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KİMLİĞİNİ ORTAYA KOYDU!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski AK Parti İlçe Başkanlarından Yeminli mali Müşavir Erol Şahin, partisinden Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu bildirdi.
Şahin, yazılı açıklamasında, ilçedeki yöresel dernek başkan ve yöneticileri ile Sahil kafe’de bir araya geldiğini belirtti.

EREĞLİLİYİM, EŞİM BÖLÜCEK’TEN…
Burada yaptığı konuşmada, kendisinin Ereğli doğumlu, eşinin de Bölücek köyünden olduğunu ve özgeçmişini anlatan Şahin, şunları kaydetti:
Siyasi ve çalışma yaşamı ile ilgili dernek yöneticilerine bilgi aktaran Şahin, şunları kaydetti:
“Büyük oğlum avukat, küçük oğlum iç mimar. 2006 yılından bu yana bölgenin ilk ve tek yeminli mali müşaviri olarak halen faaliyet gösteriyorum. Karadeniz’de iki tane bağımsız denetim şirketi var. Bunlardan biri olan Yöntem Bağımsız Denetim Şirketi’nin yönetim kurulu başkanlığını yürütüyorum. Siyasi olarak ise 2001 yılında AK Parti’de kurucu olarak yer aldım. Daha sonra iki dönem ilçe başkanlığı yaptım ve milletvekili aday adaylığı için görevimden istifa ettim.”

HALKIMIZ TAKDİR EDERSE…
Erol Şahin, İlçe Başkanlığı döneminde ilçeye önemli hizmetleri olduğunu, bölgeye daha rahat hizmet edebilmek için aday adayı olma niyetini ortaya koyduğunu dile getirerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bu süreçte halkımız takdir ederse partimizde bizi aday olarak ortaya koyacaktır. Diğer partilerinde adayları ortaya çıktığında Ereğlimizde güzel bir seçim yapmayı bekliyoruz. Etik kurallarına uyulan, kavganın olmadığı, kardeşane bir seçim olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlikte Ereğlimiz için daha büyük menfaatler var. Eğer Ereğli halkı bize bu görevi verirse ben yapım gereği uzlaşmacıyım, ekip çalışmasına önem veren birisiyim. Belediyenin daha iyi yönetilmesi, yapılamayanların yapılması için gayret gösteririz. Tabi ki bunları hep birlikte yapacağız. Adaylık sürecinde zaten projelerimizi, yapacaklarımızı konuşacağız. Belediye meclisinde birlikte yürüyeceğimiz ekibimizin her birinin belediye başkanlığı yapabilecek nitelikteki arkadaşlarımızdan olması lazım. 52 yaşındayım, tek amacım arkamızdan güzel eserlerle anılmak. Her bir dernek yöneticimizden bu konuda destek istiyorum. Sizlerin desteği, Cenab-ı Allah’ın da takdiri ile belediye başkanı olursak Ereğli’yi hep birlikte yöneteceğiz. Partinin içinden gelmem nedeniyle AK Parti tabanında hiçbir problemim yok, büyük bir teveccüh olduğunu görüyorum.
Aslında bu bir parti seçimi değil. Diğer partililerinde desteğini alacağıma inanıyorum. Başkan seçildiğimiz andan itibaren parti rozetimizi bir tarafa koyup herkesin ve herkesimin belediye başkanı olacağım. Geçmişte görev yapan hangi, belediye başkanımız bir çivi çakmış ise bizim görevimiz onlara teşekkür etmek olur. Diğer partilerden seçilemeyen arkadaşlarımın projelerine de sahip çıkıp onları Ereğli’ye kazandırmak için çalışacağım. Ayrı gayrı olmayacak, kin ve düşmanlık yok. Hep birlikte olacağız.”

UZUN İLE SICAK GÖRÜŞME
Diğer yandan AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, aynı dönemde İl Başkanlığını sürdüren eski AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun’u ziyaret etti.
Uzun, Şahin’in siyasi geçmişinde başarıların olduğunu, bölgeye önemli hizmetler kazandırdığını belirterek, “en önemlisi herkesi kucaklayabilen ve birleştirici bir konuma sahip arkadaşımız. Kendisinin Ereğli Belediye Başkanlığı için aday adayı olması bizleri çok mutlu etti. Böyle bir fedakarlıkta bulunup, yola çıktığı için kendisini tebrik ediyorum. Biz her zaman yanındayız” dedi.
Şahin de, desteğinden dolayı teşekkür ettiği Uzun ile bir süre sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

23.09.2018 15:24:42

Bu haber 1599 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.090.741

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
199 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
543 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1464 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri