(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞAHİN MUHTARLARLAYDI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski AK Parti İlçe Başkanlarından Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ı ziyaret ettiği bildirildi.

Şahin, yazılı açıklamasında, bazı köy ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede koordineli çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

İlçenin kavgalarla kaybedecek zamanı olmadığını savunan Şahin, dernek başkan ıKılıç ve muhtarlara teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Ekip çalışmasını seviyorum, koordineli bir çalışmaya ihtiyaç var. Kavga ve dövüş ile kaybedecek zamanımız yok. Kavgacı bir yapım yok. Geçtiğimiz dönemlerdeki parti yöneticiliğimde yapıcı olmaya, kavga etmemeye gayret gösterdim. Sorunlara karşı tutumuz ile biz zaten bunları ispatladık. Ereğli’mizin birlikteliğe ihtiyacı var. Her alanda birlikte hareket etmek gerekiyor. Ben bu birlikteliği sağlayabileceğimi düşünüyorum.”

KILIÇ BAŞARI DİLEDİ

Dernek Başkanı Kılıç da, Şahin’in ilçe başkanlığı döneminde yapılan hizmet ve yatırımları bildiklerini hatırlatarak, ““Erol Şahin bizim tanıdığımız, bildiğimiz bir isim. İlçe Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler, Ereğli’ye çok şey kazandırdı. Ereğli- Düzce yolunun bitirilmesi, hastaneler, spor salonundan okullara, KÖYDES ve BELDES projesi kapsamında yapılan çalışmaları unutmadık. Erol Bey’i 20 yıldır tanıyorum, çıktığı yolda kendilerine başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin inşallah” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

Bilindiği gibi eski AK parti İlçe Başkanlarından Erol Şahin’in adı, önümüzdeki yerel seçimlerde partisinden belediye başkan aday adaylığına geçiyor.




Bu sayfayı yazdır

21.09.2018 17:57:19

Bu haber 1343 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
22.09.2018 23:56:46
AKTAŞ'LI diyor ki;

BALI'LI AĞZINA SAĞLIK,ELEŞTİRİLERİNİ EROL BEY İÇİN DE SÖYLEYEBİLİRSİN,İLÇE BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPTIĞI SÜRE İÇİNDE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ HANGİ HİZMETLERİ YAPMIŞ DA MUHTARLAR TARAFINDAN KENDİSİNE ÖVGÜLER YAĞDIRILIYOR,TEKRAR EDİYORUM BU TOPLUMUN ÇEKİNMEDEN KONUŞACAK SENİN GİBİ CESUR İNSANLARA İHTİYACI VAR,GERİ ADIM ATMAK YOK,
22.09.2018 02:02:13
BALILI diyor ki;

MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH DAHA ÇOK VERSİN BU NE ADAY ADAYI BOLLUĞU..EROL BEY İÇİN SÖYLEMİYORUM ANCAK POSBIYIK BELEDİYE BAŞKANIYKEN GIKI ÇIKAMAYANLAR, ESKİ BAŞKANIN YAPTIĞI YANLIŞLARA SAĞIR OLANLAR,POSBIYIK KORKUSUNDAN BIRAKIN ADAY OLMAYI SİYASİ PARTİLERE ÜYE OLAMAYANLAR,BİR İNSANIN CANINA KIYMASINA RAĞMEN ESKİ BAŞKANIN OĞLUNUN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIM SİTESİNDEKİ FOTOĞRAFLARININ ALTINA HALA ASLANIM,KAPLANIM,ADAMSIN KARDEŞİM TÜRÜ YORUM YAPARAK ADAM ÖLDÜRMENİN SANKİ MEŞRU OLDUĞU İZLENİMİNİ VERENLER SİZLERDEN TİKSİNİYORUM,SİZLERLE AYNI HAVAYI MECBUREN SOLUDUĞUM İÇİN GERÇEKTEN NEFRET EDİYORUM..İNSAN ÖLDÜRENLERİN CEZAEVİNDEN İZİN ALIP ÇIKIP GEZİP TOZMASIDA ANCAK TÜRKİYEDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.O YORUM YAPANLAR AYNI ŞEY SİZİN YAKININIZIN BAŞINA GELİRSE ACABA TEPKİNİZ NE OLURDU O CANA KIYAN KİŞİYE BİRİLERİ BU TİP YORUMLAR YAPSA NE YAPARDINIZ..SİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM.TALAT YAVUZ MEKANIN CENNET OLSUN..BALININ YİĞİT EVLADI






Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.808

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
186 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri