(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KENDİNİ ŞİKAYET ETTİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP’de kurultay istemi çalışmalarında, partinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi desteklediğini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na itiraf ettiğini bildirdi.

Posbıyık’a destek amacıyla açıldığı tahmin edilen bir sosyal paylaşım sitesinde yer alan habere göre, Posbıyık, önceden kendisi tarafından talep edilen randevuya olumlu yanıta veren Kılıçdaroğlu ile genel merkezde görüştüğünü belirtti.

Yaptığı görüşmeden aktardıkları arasında, çoğunluğu ilçede yaşanan olumsuzlukları içeren ifadelerin yer aldığı açıklamada, ‘itiraf’ niteliği taşıyan kısım ise dikkat çekti.

NEDEN KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI OLMUŞ ?!

Kılıçdaroğlu’na adeta Ereğli teşkilatını şikayet eden, kendisini ise ön plana çıkaran söylemleri arasında, neden ‘değişim’ sloganı ile öne çıkan İnce grubunun kurultay talebine desteğini ise şu ifadelerle aktardı;

“Son dönemde ‘Değişim’den yana oy kullandığımı, ancak bunu Genel Başkan ve Genel Merkez’e karşı değil Partiye Zonguldak Bölgesinde çok büyük zararlar veren Milletvekili Ünal Demirtaş’a olan tepkimden dolayı olduğunu,..”

Posbıyık’ın, başkanlık döneminde kavga ettiği Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları başta olmak üzere Türk Metal Sendikası ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan da Kılıçdaroğlu’na bahsettiği açıklamanın son bölümünde ise yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına (aday) adaylığını koyacağında kesin kararlı olduğuna vurgu yaptı.

PARTİLİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Posbıyık’ın bu açıklamaları ise, öncelikle Ereğli’deki partililerden tepki gördü. Bir çok partili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu taleplerine her zaman olumlu yanıt verdiğini hatırlatarak, Posbıyık’ın ise ‘sanki özel davet edilmiş’ algısı oluşturmaya çalışmasını yanlış bulduklarını dile getirdiler.

Partililerin en fazla tepki gösterdikleri ise Milletvekili Demirtaş’ı bahane ederek Kılıçdaroğlu’na karşı durduğuna yönelik ifadeleri ve partiyi Genel Merkez’de kötü imaj bırakacak hale getirmesi oldu.




Bu sayfayı yazdır

19.09.2018 13:02:29

Bu haber 2706 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
19.09.2018 21:08:44
halkçı chp li diyor ki;

posbıyığın ihanetçileri hainleri bitmez.kendine göre kıstasları var onlara evet demezsen ya hainsindir ya ihanetçi..mecliste bir karara hayır dersen hain olursun hanımı gelir o meclis üyelerine şerefsizler bile der.bunlar sanıyorki chp posbıyıktan ibaret.öyle olmadığını erol çivici belediye reisi olunca posbıyıklarda görecek.sadece sabır sayın ereğlililer.güneş ereğlide chp ile erol çivici ile doğacak 2019 martında.
19.09.2018 20:30:05
ÇAYLIOĞLU GENÇLİK diyor ki;

ÜNAL DEMİRTAŞA KIZMIŞ O YÜZDEN MUHARREMİ DESTEKLEMİŞ.HALİL POSBIYIK GERÇEKTEN YAŞLANMIŞ.BEN DAHA İYİ BİR BAHANE BULURDUM BÖYLECE KARGALARI GÜLDÜRMEZDİM.HALİL POSBIYIK SENİN YERİNDE OLSAM EROL ÇİVİCİYİ DESTEKLERDİM.ADAY O ÇÜNKÜ.BOŞUNA YORMA KENDİNİ.BİZ DESTEKLİYORUZ HEMŞEHRİMİZİ.ARTIK EROL ÇİVİCİ DEĞİL EROL BAŞKAN DİYECEZ.EROL BEY BASKI FALAN HİSSEDİYORSAN BİZE HABER ET BURAYA YORUM YAZMAN YETERLİ SANA GEREKİRSE 50TANE GENÇ GÖNDERİRİZ DESTEK İÇİN.




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.023.786

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
806 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri