(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ONDAN DA BU BEKLENİRDİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü karadeniz Ereğli Belediyespor’a destek amacıyla başlatılan otomobil çekiliş kampanyası için oluşturulan stantdan aldığı 4 bileti kulübe bağışladı.
Uysal, Eski PTT Kavşağı olarak isimlendirilen alanda oluşturulan bilet satış standında gazetecilere yaptığı açıklamada, başlatılan piyango çekilişinde bir otomobilin yanı sıra çeşitli hediyelerin bulunduğunu söyledi.

31 EKİME KADAR SATIŞ VAR
Organizasyondani amacın, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’un daha da başarılı olması olduğunu anlatan Uysal, şöyle dedi:
“İlçede yaşayan gerek işadamları, gerekse vatandaşlarımızın çekilişimize ilgi göstermelerini ve bilet almalarını arzu ediyoruz. Bilet satışları 31 Ekim’e kadar yapılacak. Ardından ise çekiliş gerçekleştirilecek.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Ancak daha da önemlisi, bu sezon lige şampiyonluk iddiası ile girdik. Teknik kadromuz, futbolcularımız ve yönetim kadromuz buna inandı, bu inançla da yola çıkıyorlar. İnşallah BAL Ligi’nde şampiyorn olur, 3. Profesyonel Lig’e çıkarız. Ligin ilk maçını oynayacağımız 23 Eylül Pazar günü saat 15.00’de Ereğli halkımızı Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’ndaki karşılaşmaya bekliyoruz.

ANTALYA'YI YENMEK İSTİYORUZ
Sonrasında da bizler için son derece önemli olan Ziraat Kupası’nda yükseldiğimiz 3. Turda rakibimiz, Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile de 27 Eylül de saat 13.00’de yine aynı statta karşılaşacağız. İnşallah o maçı da alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizler inandık, Ereğli halkı da bize inansın ve desteklerini esirgemesinler. Sonunda şampiyon olacağız, Ziraat Kupası’nda da hak ettiğimiz yere kadar gideceğiz.”
Uysal, gazetecilerin sorusu üzerine, ilçeye ilk kez bir süper lig takımının resmi maç oynamak üzere geldiğini belirterek, “Bu da ilçenin spor tarihi için son derece önemli” dedi.

ŞAHİN: SADECE MAÇA GELMEK YETMİYOR
Takım antrenörü Zafer Şahin de, ilçe nüfusunun 118 bin olduğunu hatırlatarak, başlatılan kampanyada satıya sunulan 40 bin biletin tamamının satılması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Şampiyonluk yolunda herkese bir görev düşüyor. Eğer ilçe halkımız da hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda katkı sağlarlarsa bizi de rahatlatırlar. Ciddi bir kadroya sahibiz, herkesi yenebilecek güçteyiz. Biz kendimize güveniyoruz. Elbetet öncelik şampiyonluk, dah asonra Türkiye Ziraat Kupası. Ama Antalyaspor’u da yenmek istiyoruz. Taraftarımızın da bu yolda bize katkı sağlaması gerekiyor. Artık insanların, şunun farkına varması gerekiyor; sadece maça gelmekle olmuyor, biraz daha katkı sağlamaları, ub işin içinde olmaları gerekiyor. Çünük ciddi ve güvenebilecekleri bir kadroları var.”

BİLETLERİ KULÜBE BAĞIŞLADI
Konuşmaların ardından stant görevlisinde bilet fiyatını öğrenen Başkan Uysal, alıdğı 4 bileti kulübe bağaşladığını belirterek, Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Koca’ya teslim etti.
Uysal dah asonra, beraberinde Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcularla birlikte çarşı merkezinde dolaşarak kampanyaya destek istediler.
Gezi sırasında, adı AK Parti’den belediye başkan adaylığına geçen Yeminli mali Müşavir Erol Şahin ve partinin eski Gençlik kolları Başkanlarından Kürşat Yağız ile karşalaşan Uysal, bir süre sohbet ettiler.
Döner satan iş yerinin önünden geçen Uysal, döner ustasına da bilet alması önerisinde bulundu.
Uysal, daha sonra, bir cenazeye katılmak üzere kalfileden ayrıldı. Kafile ise Bozkuş beraberinde şehir turuna devam etti.




Bu sayfayı yazdır

18.09.2018 16:20:59

Bu haber 1143 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
20.09.2018 11:33:17
eskı futbolcu diyor ki;

resımlere bakıyorum eskı bır futbolcu olarak cok uzuluyorum ereglı beldıye sporu 3 lıge cıkdıgı sene takımın yuzde seksenı ereglı cocugu vardı kalede ısmalı seyhun gokhan halılıbrahım erdal erkan suleyman sırrı hocalrı goker hoca ve bayram hoca aklıma gelenler şimdı bakıyoruz serbay ve ozan var bu ereglıde 11 de olmasada cıft kalede bıle oynayacak futbolcu yokmu cok ayıp yazık dere akar kumu kalır ereglı beledıye spor yonetımı herşeye ragmen takım bızım takımımız tam destege devam
19.09.2018 07:13:56
Dertli vatandaş diyor ki;

Başkan sular hala bulanık ve kokuyor çare bulacakmısın?






Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 75.753.031

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri