(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR ANNENİN FERYADI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, geçirdiği motosiklet kazası sonrası yatağa bağlı kalan talihsiz adamın, hayata tutunabilmesi için geçirmesi gereken ameliyatın175 bin liraya mal olduğu bildirildi.

İlçeye bağlı Ova Köyünde yaşayan İsmail Arslan (35), gazetecilere yaptığı açıklamada, 2012’de geçirdiği kaza sonrası “Omirilik Felci olan ve yüzde 97 engelli şekilde yaşamını sürdürdüğünü belirtti.

6 yıl içinde tedavi amaçlı çok sayıda operasyon geçirdiğini, son 3 yıldır ise yatalak hale geldiğini anlatan 3 çocuk babası Arslan, şunları söyledi:

“Yaşadığım kaza sonrası birçok tedavi gördüm. Ancak, gerekli olan ameliyatın ise Zonguldak ve Ereğli’deki hastanelerde yapılamayacağı bildirildi. Bu tür operasyonların Ankara, İstanbul gibi daha donanımlı hastanelerde yapılabileceği bildirildi. Aralarında çok sayıda ilçe dışındaki hastanelerde yaptığımız araştırmalar sonucu Ankara Numune Hastanesinde görüştüğümüz bir plastik cerrahı ise ameliyatı yapabileceğini söyledi. Ancak, ameliyatın 175 bin liraya mal olacağı bildirildi. Bu miktarı temin etmemiz imkansız, Bunun için Devlet büyüklerimizden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz.”

ÇOCUKLARIM BABASIZ BÜYÜMESİN!

İsmail Arslan’ın eşi Hanife Arslan da, rahatsızlığı sonrası vücudunun bazı bölgelerinde başlayan enfeksiyon nedeniyle eşinin zor günler geçirdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde ilgi gördük. Ancak, olması gereken ameliyatın alt yapısının hastanede bulunmaması nedeniyle ameliyat gerçekleştirilemedi. Eşimin ameliyatının 3 ay içerisinde yapılamaması halinde enfeksiyonun önce böbreklere, daha sonra da akciğere sıçrayacağı bize söylendi. Eğer bu sürede ameliyat yapılamazsa eşim hayatını kaybedecek. Eşimi kaybetmek, çocuklarımın babasız büyümesini istemiyorum.”




Bu sayfayı yazdır

17.09.2018 11:57:57

Bu haber 3492 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.334

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
420 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri